Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najväčšia chyba života? Dara Rolins vytočila Karla Gotta... Roky jej to nemohol odpustiť!

Legenda českého popu Karel Gott s Darinkou Rolincovou počas prípravy piesne Zvonky šťastia Zobraziť galériu (3)
Legenda českého popu Karel Gott s Darinkou Rolincovou počas prípravy piesne Zvonky šťastia (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Dara Rolins odštartovala kariéru ako dieťa. Medzi hviezdy ju vystrelilo dueto s Karlom Gottom, ktorý sa mohol pochváliť aj medzinárodnou kariérou. Tú chcel dopriať aj Darinke, lenže ona povedala nie.

Zvonky šťastia boli úspešné nielen u nás, ale aj za hranicami. V Nemecku, kde mal Karel Gott druhú kariéru, bodovali pod názvom Fang das licht. A Nemci si na koncertoch zamilovali aj samotnú Darinku Rolincovú. 

Najväčšia chyba života? Dara
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Preto jej Gottovo vydavateľstvo navrhlo zmluvu. Lenže ponuka išla úplne mimo jej predstáv. „Chceli, aby som pokračovala v nakreslenej línii. proste pop pre starších a pokročilých. Chceli ma navliecť do dirndlu,” prezradila Dara pre Forbes. A ako puberťáčke sa jej to vôbec nepáčilo. Hoci finančná stránka bola zaujímavá. 

A zrejme vďaka peniazom a možnosti rozbehnúť zahraničnú kariéru Karlovi Gottovi ani Ladislavovi Štaidlovi nenapadlo, že by mladá Slovenka mohla zmluvu odmietnuť. „Všetci sa tvárili, že mi predkladajú svätý grál. Navyše v západných markách. Potom som tam sedela ja a moja mama. Nikto nepočítal s tým, že by som povedala niečo iné než jedno veľké áno. A ja som povedala: Nein. Danke schön, aber nicht,” uviedla Dara v rozhovore. 

Gott sa vraj po jej rozhodnutí zrútil a považoval za hlúpe takúto ponuku odmietnuť. „A dlho mi to nemohol odpustiť,  lebo skôr zabudnúť. Až po niekoľkých rokoch mi povedal, že voči mne od toho času cíti veľkú úctu. Že si dlho myslel, že som urobila najväčšiu chybu svojho života, ale že si ma za to vlastne váži,” povedala Dara, ktorá vo svojej dnešnej kariére rozhodne nespieva pre pamätníkov a neoblieka sa do kroja. 

Najväčšia chyba života? Dara
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Karel GottDara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu