Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo výrazných ZUBOV hokejistu Višňovského: Kolega doňho rypol… Ehm, to kto ti poradil?!

Kolega si rypol do výrazných zubov Ľuba Višňovského. Zobraziť galériu (9)
Kolega si rypol do výrazných zubov Ľuba Višňovského. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Boľavé kolená, zlomeniny, vybité zuby... To je len malý zoznam zranení, ktoré sa bežne spájajú s tak rýchlym športom, akým je hokej. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj mnohí slovenskí reprezentanti. Najnovšie si do nových, výrazných zubov svojho kolegu Ľuba Višňovského rypol Boris Valábik. Ehm, to kto ti poradil?!

Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho kolega Marián Gáborík už niekoľko mesiacov žnú úspechy svojím podcastom s názvom Boris a Brambor. Aktuálne sa ich mini projekt dostal dokonca na televízne obrazovky. V utorok večer o 21:20 sa z audio verzie stane plnohodnotná relácia na obrazovkách verejnoprávnej RTVS. 

Boris a Brambor - Višňovského zuby (Zdroj: RTVS)

V najnovšej časti si dvojica k svojim mikrofónom prizvala kolegu z ľadovej plochy Ľubomíra Višňovského. Ten je známy nielen svojimi športovými úspechmi, ale aj výrazne bielymi, rovnými zubami, ktoré by mu mohol závidieť nejeden hollywoodsky herec. Aj Ross z Priateľov by pri pohľade na ne zbledol závisťou. 

No a Valábik si možnosť rypnúť si do Ľubovej prednosti nenechal ujsť. „Koho bol nápad tento odtieň zubov, keď už sme pri tom?!“ opýtal sa Boris, ktorý sa s odpoveďou, že sa farba kopírovala jedna k jednej s pôvodnými zubami, neuspokojil. „Jedna k jednej k čomu? K vlasom?“ „No dobre, tak som si dal o jeden odtieň. Teraz je to moderné, tak som išiel s dobou,“ zahlásil Višňovský.

Ľubomír Višňovský vysvetľuje, že si dal vyrobiť len o odtieň belšie zuby, ako má pôvodne.
Zobraziť galériu (9)
Ľubomír Višňovský vysvetľuje, že si dal vyrobiť len o odtieň belšie zuby, ako má pôvodne.  (Zdroj: RTVS)

Zákernú otázku o zuboch sa opýtal Boris Valábik.
Zobraziť galériu (9)
Zákernú otázku o zuboch sa opýtal Boris Valábik.  (Zdroj: RTVS)

Ale aj Marián Gáborík si myslí, že v prípade zubov jeho kolegu nešlo len o jeden odtieň. S podobným rypnutím však Višňovský musel rátať. „Nie je tajomstvo, že pre nás s Mariánom neexistujú zakázané témy a keď niečo vyplynie z rozhovoru, tak sa na to jednoducho spýtame. S tým počítajú aj naši hostia. Máme to šťastie, že nie sme v rámci relácie nijako limitovaní striktným scenárom alebo našepkávaním režiséra. Chceme, aby relácia pôsobila prirodzene a uvoľnene a práve vďaka tej slobode to aj vieme docieliť. Verím, že to ocenia ja diváci,“ dodal Valábik.

Podcast Borisa Valábika a Mariána Gáboríka sa v utorok dostane aj na televízne obrazovky.
Zobraziť galériu (9)
Podcast Borisa Valábika a Mariána Gáboríka sa v utorok dostane aj na televízne obrazovky.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Ľubomír VišňovskýMarián GáboríkBoris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu