Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Gáborík totálne na nervy: Ukradli mu luxusné Lamborghini.... Po naháňačke skončilo v rieke!

Marián Gáborík totálne na nervy! Zobraziť galériu (6)
Marián Gáborík totálne na nervy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na začiatku roka si Marián Gáborík (38) doprial radosť doslova obrovských rozmerov. Do garáže mu pribudlo luxusné Lamborghini Urus, ktorého základná cena začína na takmer 200-tisíc eurách. Lenže z luxusného tátoša vo svojom vozovom parku sa dlho netešil...

Na auto mu totiž siahli zlodeji. Teda aspoň to si svetovo uznávaný hokejista myslel, keď ho znenazdania kontaktovali "muži zákona", ktorých najala televízia Markíza kvôli skrytej kamere v šou 2na1. Tí mu oznámili, že jeho žltého miláčika ukradli. „Bolo hlásené, že bolo ukradnuté,” povedal mu chlapík, ktorý sa predstavil ako policajt z kriminálneho oddelenia. Gáborík v tom momente zostal ako obarený a následne nastúpil k policajtom, aby sa odviezli na miesto, kde vozidlo údajne našli. 

Galéria: Marián Gáborík v šou 2na1

Policajti Mariánovi Gáboríkovi oznámili, že mu ukradli jeho luxusné auto.
Zobraziť galériu (6)
Policajti Mariánovi Gáboríkovi oznámili, že mu ukradli jeho luxusné auto.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aj to však malo jeden poriadny háčik. Hokejistovi povedali, že po tom, čo dlhoprstých páchateľov prenasledovali po Bratislave, naháňačka dopadla tak, že Lamborghini skončilo v rieke. Keď sa muži spoločne doviezli ku koncu Chorvátskeho ramena, Gáboríka mohol trafiť šľak. Z vody trčal len zadný kus jeho auta za sumu, o ktorej sa bežnému Slovákovi ani nesnívalo. 

Na Mariánovej tvári nasledovala škála všetkých možných výrazov a po vypočutí o tom, kedy svoje vozidlo videl naposledy, ako podpora dorazil hokejista Boris Valábik, ktorý s Gáboríkom v čase krádeže nakrúcal podcast. Po niekoľkých namosúrených otázkach na policajtov si nervózny bývalý reprezentant všimol, že na miesto činu dorazila Televízia Markíza. 

Hokejistu nachytali pomocou vydarenej makety
Zobraziť galériu (6)
Hokejistu nachytali pomocou vydarenej makety  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahnevaný si na hlavu založil kapucňu a snažil sa skryť tvár. „No aj Markíza je tu.. Joooj, už nič iné netreba,” zlostil sa. Lenže v tom  momente sa z auta vyvalila moderátorka Adela Vinczeová a Mariánovi začalo byť úplne jasné, koľká bije. Adelu pri príchode vyobjímal, nervozitu na jeho tvári vystriedal smiech a následne si uvedomil, že jeho auto vo vode je iba maketa vozidla. 

Po chvíli zavolal svojej manželke Ivane, lenže tá o všetkom vedela. „No počkaj. Ty porodíš a uvidíš,” vyhrážal sa jej so smiechom, keďže skrytá kamera sa nakrúcala ešte v čase, keď ich dcérka Bella nebola na svete. No, tomu sa povie naozaj vydarená zlomyseľnosť! 

Mariána Gáborík mal pri pohľade na auto vo vode poriadne nervy
Zobraziť galériu (6)
Mariána Gáborík mal pri pohľade na auto vo vode poriadne nervy  (Zdroj: TV MARKÍZA)

O čo ide, pochopil až vtedy, keď sa objavila moderátorka Adela Vinczeová
Zobraziť galériu (6)
O čo ide, pochopil až vtedy, keď sa objavila moderátorka Adela Vinczeová  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: LamborghiniMarián Gáborík2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu