Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Skončili: Šokujúce rozhodnutie Sajfu a Veroniky Cifrovej... Vzdali sa obrovskej prestíže!

Veronika Cifrová Ostrihoňová s manželom Sajfom a dcérkou Sárou Zobraziť galériu (5)
Veronika Cifrová Ostrihoňová s manželom Sajfom a dcérkou Sárou (Zdroj: Instagram V.C.O.)

BRATISLAVA - Fanúšikovia prominentnej dvojice Veroniky a Sajfu Cifrových zostanú sklamaní. Už niekoľko týždňov sa to na sociálnych sieťach len tak hemží príspevkami infuencerov, ktorí sú nominovaní na prestížnu cenu Social Awards, ktorá na Slovensku nemá obdobu a niečo podobné sa v našich končinách koná vôbec prvýkrát.

Heslo ankety je síce stručné, no maximálne výstižné - S vplyvom prichádza zodpovednosť. Usporiadatelia sa rozhodli oceniť slovenských influencerov, ktorí majú na svojich kontách tisíce followerov. O tom, kto sa stane víťazom, rozhoduje v hlasovaní celá široká verejnosť. Medzi finalistov, ako sa dalo čakať, postúpili i Veronika a Sajfa. 

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová
Tí ale najnovšie prišli s prekvapujúcim vyhlásením - svojich nominácií sa vzdali, a to i napriek tomu, že oboch do ďalšieho kola posunul obrovský počet priaznivcov. Ceny sa totiž budú odovzdávať počas galavečera, ktorý televízia Markíza odvysiela online, no a manželia ho budú spoločne moderovať. A keďže sú aj tvárami celej kampane, rozhodli sa ako súťažiaci v ankete skončiť. 

„Myslím, že odstúpenie z ankety je správny krok. Nechceme, aby vznikli akékoľvek pochybnosti o férovosti ankety, ktorú sme sa rozhodli podporiť a ktorej veríme. Prijať zodpovednosť v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou, my sme aj preto urobili toto rozhodnutie spoločne a stojíme si za ním,“ vysvetlila v tlačovej správe Veronika. 

Manželia Cifrovci sa rozhodli vzdať svojich nominácií.
Zobraziť galériu (5)
Manželia Cifrovci sa rozhodli vzdať svojich nominácií.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Svoje rozhodnutie odôvodnil aj jej manžel Matej.  „To, že odstupujem z ankety, neznamená, že ju nechcem vyhrať. Len si na to pár rokov počkám. V prvom rade by sme však obaja chceli poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí nám dali hlas. Ďakujeme a veríme, že si v 2. kole spomedzi desiatok inšpiratívnych ľudí nájdu influencera, ktorému dajú svoj hlas,“ dodal pre spomínaný portál jeden z našich najpopulárnejších moderátorov. 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeonika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu