Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca premena známeho herca: Z uhladeného fešáka je bradatý pán... Čo to má byť?!

Spoznali by ste ho TAKTO? Zobraziť galériu (4)
Spoznali by ste ho TAKTO? (Zdroj: TASR)

SMOLENICE - Poriadne dlhá brada, dlhé vlasy a na pohľad dobrých pár rôčkov navyše. Tak vyzeral herec Marián Mitaš (39), keď sme ho pred pár dňami stretli na Smolenickom Zámku. Pýtate sa, čo sa s týmto seriálovým fešákom stalo a kam zmizol jeho vždy skvele upravený vzhľad? Odpoveď je celkom jednoduchá!

Sympatický herec v spolupráci s RTVS práve nakrúca vianočnú rozprávku, ktorá sa na obrazovky dostane niekedy v decembri. Jej názov je O liečivej vode, no a Marián Mitaš si v nej zahrá rolu kráľa. Okrem toho, že ide o pomerne netypickú postavu, keďže herca väčšinou vidíme skôr v negatívnych úlohách, podstúpiť musel aj netradičnú premenu.

Galéria: Nakrúcanie rozprávky RTVS o Liečivej vode

Marián Mitaš dostal v rozprávke jednu z hlavných úloh, zahrá si postavu kráľa.
Zobraziť galériu (4)
Marián Mitaš dostal v rozprávke jednu z hlavných úloh, zahrá si postavu kráľa.  (Zdroj: Milan Krupčík)

Ako otec princeznej Hanky sa pred kamerami objavil s hustou bradou a dlhými vlasmi. Na umelcovi si kostýmový výtvarníci a maskéri poriadne zgustli. Už na prvý pohľad, no i pri bližšom skúmaní, sa totiž zdalo, že tieto jeho vizuálne vylepšenia sú úplne prirodzené a Marián si ich skrátka nechal narásť. Ako sa ale ukázalo, ide o naozaj šikovnú prácu zlatých ručičiek, ktoré sa podieľajú na samotnom nakrúcaní. Tam sme sa dozvedeli, že takáto premena trvá pomerne dlho. 

Marián Mitaš so svojou filmovou dcérou - princeznou Hankou.
Zobraziť galériu (4)
Marián Mitaš so svojou filmovou dcérou - princeznou Hankou.  (Zdroj: Milan Krupčík)

„Ja si to celé užívam. Brada je umelá, trvá to tak hodinu a pol - hodinu a trištvrte, kým sa to celé nanesie. Vlasy tiež nie sú moje. Takže každý deň ma čaká skoré vstávanie, dlho strávený čas v maskérni, plus na to treba celý čas dávať pozor, napríklad piť môžem iba cez slamku. No, nie je to úplne jednoduché," prezradil pre Topky s úsmevom sympatický herec cez pauzu, počas nakrúcanie jednej zo svojich scén.

Celý rozhovor s Marián Mitašom vám prinesieme už čoskoro!

Viac o téme: Marián MitašO živej vode
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu