Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Maroš Kramár skončil na operácii, bol s ním aj jeho otec: FOTO Toto je 91-ročný pán Kramár!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Otec a syn sa skrátka nezaprú! A to nielen čo sa povolania týka. Ján Kramár (91) kedysi patril medzi mimoriadne populárnych a úspešných hercov. Rovnako ako jeho syn Maroš Kramár (61), ktorý pokračuje v otcových šľapajách a rokmi sa stal neodmysliteľnou súčasťou slovenskej hereckej scény. Spoločné ale majú ešte čosi. A síce menšie "zdravotné neduhy".

Zdá sa, že oboch pánov už nejaký ten čas trápili oči a problém so zrakom sa rozhodli raz a navždy vyriešiť. Spoločne preto absolvovali laserovú operáciu, no a zákrok sa evidentne vydaril na výbornú. Tvár jojkárskeho Inkognita sa touto novinkou pochválila na svojom Instagrame. „Vďaka pánovi doktorovi ocino a ja vidíme svet oveľa krajšie a ostrejšie," napísal zjavne spokojný Maroš k záberu s lekárom a svojím ocinom. 

Galéria: Maroš Kramár

Maroš Kramár s otcom Jánom absolvovali spoločnú operáciu očí
Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár s otcom Jánom absolvovali spoločnú operáciu očí  (Zdroj: Foto: Instagram M.K.)

Mimochodom, ak by ste pána Kramára staršieho nespoznávali, stačí si pozrieť klenoty našej filmografie, či načrieť do divadelných archívov. V roku 1954 bol členom činohry Novej scény a na svojom konte má desiatky filmov. Mezdi nimi také legendárne snímky ako Soľ nad zlato, Červené víno, Nevera po slovensky či Plavčík a Vratko. Umenie majú Kramárovci evidentne v krvi, čo aktuálne potvrdzuje aj ich najmladšia generácia - deti Maroša Kramára. 

Viac o téme: OtecMaroš KramárJán Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu