Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce vyhlásenie Evelyn: Najprv poriadne schudla a teraz... Chcem veľký zadok!

Evelyn chce mať veľký zadok! Zobraziť galériu (7)
Evelyn chce mať veľký zadok! (Zdroj: Instagram Evelyn)

BRATISLAVA - Obľúbená komička Evelyn Kramerová (30) sa za posledné mesiace dala poriadne do laty a zhodila niekoľko kilogramov. Na moderátorke je rozdiel poriadne vidieť a svojich fanúšikov zásobuje fotografiami svojej novej postavičky. Nie je však so sebou spokojná. I keď radikálne schudla, šokuje svojím vyhlásením - chce mať veľký zadok!

Evelyn bola pre verejnosť vždy známa nielen svojským humorom a videom s kunami v Chorvátsku, ale aj svojou plnou postavou. S tou sa však rozhodla niečo robiť a zatočila s kilami. Vložila sa do rúk trénera a kilogramy začali ubúdať. V porovnaní s minulým rokom je rozdiel poriadne viditeľný. A komička na seba môže byť právom hrdá. „Akože na máločo som pyšná, ale nožičky sú objektívne fajn. Egoboost na úvod!“ napísala k letnej fotke z bazéna.

Evelyn Kramerová podľa vlastných slov všetko hrotí.
Zobraziť galériu (7)
Evelyn Kramerová podľa vlastných slov všetko hrotí.  (Zdroj: Instagram E.K.)

Užívala si slnečné lúče na nafukovačke, keďže kvôli tomu, že rada hrotí mnohé situácie, to prehnala s pohybom. „Od tenisu, cez cvičenie s trénerom po pole dance stále niečo hrotím. Až tak, že som včera prehrotila a zacvakol sa mi nerv a dnes sa neviem postaviť ani zohnúť, ani nič, len čo takto poležkám na nafučke,“ prezradila svojim fanúšikom.

No to nie je jediné, s čím sa im zverila. Hoci sa dala na cvičenie, zbavila sa mnohých kilogramov, teraz šokuje vyhlásením, že predsa len si chce niečo veľké zachovať. Konkrétne zadok. A to je aj dôvod toho, prečo mnohé veci hrotí. „Pravda je taká, že hrotím, pretože vždy som chcela mať veľký zadok a úzky driek. Áno, ciele majú byť splniteľné, ale ako sa hovorí, „dream big“ a ja dreamujem o big zadku. Proste to sú také bežné sny ženy, ktorá má postavu typu jablko a z diaľky závidí hruškám, lebo pred 15 rokmi prišla J.Lo. a zobrala nám vietor z plachiet,“ vysvetlila rodáčka z Oravy svoj sen.

Aj na to však veselá kopa našla riešenie. Špeciálny prístroj, ktorý sa pricucne na zadok či brucho a vytvorí vám svaly. Evelyn sa rozhodla to vyskúšať, aby sa čím skôr dopracovala k svojmu snu. „Keďže mne pánbožko nadelil vpredu a na zadok akosi pozabudol, drepujem o dušu spasenú a stále to okolo Kim. K. ani nešlo, začala som šmejdiť internety,“ napísala blondínka, ako sa dostala k svetielku nádeje. Nuž uvidíme, či sa napokon Evelyn podarí splniť si sen.

Napriek tomu, že Evelyn poriadne schudla, chcela by mať veľký zadok.
Zobraziť galériu (7)
Napriek tomu, že Evelyn poriadne schudla, chcela by mať veľký zadok.  (Zdroj: Instagram E.K.)

Viac o téme: Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu