Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Evelyn nie je žiadne neviniatko: Aha, ako vyvádzala len v 13 rokoch!

Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (2)
Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram Evelyn)

KRAĽOVANY - Žiadne poslušné dievčatko! Komička Evelyn si v detstve vyskúšala, kde sú hranice toho, čo smie a čo už nie. Dvojtýždňové domáce väzenie bolo dostatočným signálom, že alkohol veru 13-ročným deckám do rúk ešte nepatrí.

Evelyn si zatiaľ toto leto užíva na domácej pôde a nasáva krásy Slovenska. Najnovšie si zašla k Šútovskému jazeru, ktoré pre ňu nie je úplne neznáme, keďže pochádza z neďalekého Dolného Kubína. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Pri tejto príležitosti si zaspomínala aj na zážitok z detstva. „Naposledy som tu bola, keď som mala 13 a išli sme so spolužiakmi stanovať. Chceli sme zažiť magic a dobrodružstvo, lebo pred domom na šmýkalke sa nám to akosi rýchlo zunovalo...” začala s príbehom Evelyn. 

Ten pokračoval trochu nečakaným spôsobom. „Na stanovačku sme išli fantasticky pripravení, nikto síce nepriniesol stan, ale zato pálenky z trezora od rodičov bolo dosť... Akože naozaj príjemná spomienka. To dvojtýždňové zaracha bolo už horšie, ale však, keď neskúsiš, nevieš, kde sú hranice,” zverila sa s príhodou, ktorá neznie ako z denníka poslušného dievčatka. 

Evelyn zatiaľ dovolenkuje na Slovensku - záber z Vysokých Tatier
Zobraziť galériu (2)
Evelyn zatiaľ dovolenkuje na Slovensku - záber z Vysokých Tatier  (Zdroj: Instagram Evelyn)

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu