Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miss Slovensko po 16 rokoch: Modeling zavesila na klinec a... TOTO že je jej dcéra?!

Mária Sándorová Zobraziť galériu (6)
Mária Sándorová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Mala iba 19-rokov, pochádzala z maličkej obce Čaňa a bola najstaršia zo siedmich súrodencov. Šťastie skúsila v súťaži Miss Slovensko, kde v roku 2004 prevalcovala svoju konkurenciu a na jeden rok sa stala našou kráľovnou krásy. Po tomto úspechu sa Mária Sándorová (36) vydala za hokejistu Martina Barteka (40) a jej život zrazu vyzeral ako vystrihnutý z rozprávky o Popoluške...

Zo skromnej devy sa v okamihu víťazstva stala žena, ktorej meno rezonovalo naprieč celým slovenským šoubiznisom. No a ako to už býva, jej srdce si nezískal len tak hocikto. Rok po súťaži sa brunetka dala dokopy s Martinom Bartekom, hráčom slovenskej hokejovej reprezentácie. Za neho sa aj vydala a porodila mu rovno dvoch spoločných potomkov. Dcérku Mariah a syna Maxima. 

Galéria: Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová

V lete 2015 sa ale znenazdania začalo šuškať o rozvode, ktorý sa stal o dva roky neskôr krutou realitou. Po krachu manželstva sa vzťah bývalých partnerov ani zďaleka nedal nazvať kamarátskym. Deti zostali v starostlivosti matky, pričom misska sa ešte tento rok v marci posťažovala, že sa s niekdajším vrcholovým športovcom doťahujú o alimenty. Bartek požadoval zníženie ich výšky, keďže sa vraj po ukončení hokejovej kariéry nedokázal zaradiť do bežného života. 

Z dcérky Márie Sándorovej je už veľká slečna.
Zobraziť galériu (6)
Z dcérky Márie Sándorovej je už veľká slečna.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Miss Slovensko po 16
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Ich ratolesti medzitým poriadne vyrástli a keďže žijú s Máriou, ich zábery občas pridáva aj na svoj Instagram. Pri jednom z tých posledných ale mnohí neverili vlastným očiam. Z malej Mariah je dnes 13-ročná slečna, na prvý pohľad možno aj o čosi staršia, keďže na poslednej zverejnenej fotografii so svojou mamou vyzerá ešte vyspelejšie. „Neblázni, to je Mariah?” nechápajúc sa vypytovala Sándorovej kamarátka. No a my sa ani nečudujeme. Veru, už je z nej veľká kočka! 

Viac o téme: Mária SándorováMiss Slovensko 2004
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu