Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozvádzajúca sa dcéra Karla Gotta (†80): Sklamanie zo sestry... Prečo o mne klameš?!

Sestry spolu dobré vzťah zrejme nemajú.
Zobraziť galériu (6)
Sestry spolu dobré vzťah zrejme nemajú. (Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA – V deň narodenín zosnulého Karla Gotta (†80) vyšlo najavo, že jeho druhá dcéra sa rozvádza. Lucie Kovaříková (33) s manželom Janom (40) sa rozhodli dať si zbohom. Okrem toho, že mladšia z plnoletých sestier Gottových čelí rozvodu, musí čeliť ešte aj výmyslom sestry Dominiky (47).

Vďaka ucteniu si pamiatky Karla Gotta (†80) v deň jeho narodenín vyplávalo na povrch, že manželstvo spevákovej dcéry Lucie Kovaříkovej je na konci. S manželom sa totiž rozvádzajú. „S manželom sme dospeli k rozhodnutiu o rozchode, lebo obaja už máme svoj samostatný život. Na všetkom sme sa dohodli. Ide nám hlavne o to, aby túto situáciu zvládli naše deti,” vyjadrila sa pre Blesk Lucie.

Šťastná idylka len na oko. Dominika s Ivanou majú očividný konflikt a podľa najstaršej dcéry slávika je tá mladšia pod vplyvom ich macochy.
Zobraziť galériu (6)
Šťastná idylka len na oko. Dominika s Ivanou majú očividný konflikt a podľa najstaršej dcéry slávika je tá mladšia pod vplyvom ich macochy.  (Zdroj: Instagram K.G.)

Tá momentálne okrem rozvodu čelí aj slovám svojej staršej sestry Dominiky. Jej vyjadrenia totiž Lucie vôbec nechápe. To, čo rozpráva, totiž nie je podľa rozvádzajúcej sa blondínky pravda. Škandalózna Gottová tvrdí, že s rodinou je v kontakte, no to Lucie absolútne popiera. „Aj keď som jej priala k Vianociam a narodeninám, nikdy kontakt neopätovala,“ vyjadrila sa Lucie.

Okrem toho Dominika má pocit, že jej mladšia sestra je pod vplyvom ich macochy a robí to, čo jej povie Ivana. Lucie to kategoricky odmieta. „Nové číslo mi na seba nedala. Nemám sa s ňou ako spojiť. Hovorí lži. Vôbec sa mi neozvala. Tvrdí, že som pod vplyvom Ivanky. Nikto z nás ostatných si to nemyslí. Ona nemá s naším rozvodom nič spoločné,“ povedala Lucie, ktorá nedokáže pochopiť, prečo si jej staršia sestra tak hrozne vymýšľa.

Lucie má byť podľa Dominiky pod vplyvom Ivany.
Zobraziť galériu (6)
Lucie má byť podľa Dominiky pod vplyvom Ivany.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Dominika GottováLucie Kovaříková Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu