Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdrvená Máziková: Mesiace svoju mamu nevidela a potom... SMRŤ!

Eva Máziková prišla o mamu. Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková prišla o mamu. (Zdroj: Instagram E. M.)

BRATISLAVA - Speváčka Eva Máziková (70) bola dlhé tri mesiace odlúčená od mamy a nemohla ju vidieť. Koronavírus zatvoril hranice a napriek tomu, že jej mamina chýbala, nesmela za ňou. Napokon sa jej ju podarilo navštíviť v poslednej chvíli.

Informáciu o obrovskej strate Evy Mázikovej priniesol portál cas.sk. Speváčka bola dlhé tri mesiace odlúčená od svojej mamy. Kvôli zatvoreným hraniciam nemohla prísť na Slovensko, hoci veľmi chcela. Inak vždy energická a usmiata sedemdesiatnička teraz prežíva veľký žiaľ. Minulý týždeň vo štvrtok navždy vydýchla jej mama Anna († 94). Rodáčka z Bratislavy však stihla byť s ňou v jej poslednej chvíli.

Eva Máziková pochovala svoju milovanú mamu.
Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková pochovala svoju milovanú mamu.  (Zdroj: Instagram EM)

Temperamentná a dobrou náladou sršiaca Eva Máziková včera prežívala jeden z najťažších dní. V bratislavskom krematóriu dala posledné zbohom milovanej mame, ktorá odišla do neba ešte minulý týždeň vo štvrtok. Kvôli koronavírusu svoju mamu nevidela vyše troch mesiacov. Nemohla ísť za ňou pre zatvorené hranice a keď konečne mohla, stihla ju vidieť doslova v hodine dvanástej. V jej posledných chvíľach bola pri nej.

„Mala som obrovské šťastie. Moja mama ma počkala a ja som ju mala možnosť vidieť a objať. Žiaľ, naposledy. V posledných minútach života som ju držala za ruku... Dlhé tri mesiace som nemala možnosť prísť na Slovensko za mamou a to ma veľmi bolelo. Teraz, keď sa konečne otvorili hranice, tak som prišla a moje prvé kroky viedli za ňou. Cítila som, že jej chýbam a ona chýbala mne. Ďakujem Bohu, že som ju ešte aspoň na chvíľku mohla vidieť. Žiaľ, už zostanú len spomienky,“ prehovorila v ťažkej chvíli pre Nový Čas.

S pani Annou († 94) sa rodina rozlúčila v tichosti. Prítomní boli len najbližší. Eva chcela dať mame posledné zbohom v súkromí a bez verejnosti. Oporou jej boli manžel Peter a syn Benjamín. „Práve sme sa s ňou rozlúčili naposledy aj s celou rodinou. Potichu. Tak, ako si to aj ona želala,“ povedala Máziková a mame poslala aj láskyplný odkaz do neba. „Mami, ďakujem za to, že som mohla byť práve tvojou dcérou.“

Eva Máziková prišla navždy o mamu.
Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková prišla navždy o mamu.  (Zdroj: Instagram E. M.)

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu