Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mázikovú bombardoval dotieravý fanúšik: Fúha! Drsná ODPLATA

Eva Máziková Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková

BRATISLAVA - Dostal poriadnu príručku! Eva Máziková (71) je skrátka živel. To na Slovensku vie hádam každý. Neradno sa s ňou a jej blízkymi zahrávať. Svoje o tom vie už aj istý fanúšik, ktorý sa o speváčke nevhodne vyjadroval a správal tak, až nad tým bežnému človeku ostáva rozum stáť. Nečudo, že dostal lekciu, na ktorú tak skoro nezabudne.

Eva Máziková, podobne ako mnohé iné celebrity, má na sociálnych sieťach svoj profil. Bežne sa delí o pracovné novinky a nevahá zverejniť aj čo-to zo svojho súkromia. Verejne dostupné je i telefónne číslo, či mail, prostredníctvom ktorých je speváčku možné kontaktovať. Nuž a istý pán, ktorý na Facebooku vystupuje ako Ja Niesom Milan, sa rozhodol to zneužiť. Ktovie, či by sa na to dal, keby vedel, aká ho čaká odplata... 

FOTO: Noro Mészároš a Eva Máziková.

Spomínaný kontakt je na Mázikovej manažéra Nora Mészároša. Ako pre topky.sk v súvislosti s týmto pánom prezradil, situácia už bola neúnosná. „Komentoval každý jeden príspevok pomerne nevhodným spôsobom, kde používal množstvo vulgarizmov. My žiadne z komentárov nezmažeme,” povedal nám Mázikovej manažér. Pri vulgárnych vyjadreniach to však nezostalo. Spomínaný pán mu totiž znepríjemňoval život aj prostredníctvom telefónu. „On nepochopil, že to nie je Evkine číslo a stále naň vyvolával. To bol jeden telefónat za druhým aj o šiestej hodine ráno,” dodal Mészaroš.

Ten zobral situáciu do vlastných rúk a Ja Niesom Milanovi dal poriadnu príručku. Na Facebooku totiž zverejnil jeho fotky, telefonický kontakt a výzvu, aby ho ľudia pokojne zahrnuli pozornosťou a láskou. „Myslím si, že takto vtipne zvoleným spôsobom sa mu to krásne otočilo a má dostatok pozornosti,” uzavrel Mészároš, ktorý má konečne od tohto veľmi zvláštneho Mázikovej fanúšika pokoj. 

Muž vystupujúci na Facebooku ako Ja Niesom Milan dostal poriadnu príručku.
Zobraziť galériu (6)
Muž vystupujúci na Facebooku ako Ja Niesom Milan dostal poriadnu príručku.

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu