Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šebestová po rozchode s Ďuricom viac nie je sama: Vzťah s bohatým podnikateľom!

Magdaléna Šebestová má byť opäť zadaná. Zobraziť galériu (7)
Magdaléna Šebestová má byť opäť zadaná. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala správa o rozchode sedemročného vzťahu bývalej miss Magdalény Šebestovej (37) a futbalistu Jána Ďuricu (38). Ten už po pár dňoch verejnosti predstavil svoju novú priateľku Dianu Kačurovú (28). No ani jeho ex nezostala dlho sama. Pár má tvoriť s bohatým podnikateľom!

O tom, že to vo vzťahu Miss Slovensko 2006 Magdalény Šebestovej a futbalistu Jána Ďuricu škrípe, sa rohovorilo už pred rokom. Rozchod však dvojica oficiálne potvrdila až v zime. Už po pár dňoch sa šuškalo o športovcovej novej priateľke - bývalej misske Diane Kačurovej a v januári mu už robila spoločnosť aj na prestížnom Plese v opere. 

Galéria: Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica ako pár

Mama futbalistovej dcérky Ninky však dodnes oficiálne žiadneho nového muža vo svojom živote nepotvrdila. Hoci na sociálnych sieťach dosť jednoznačne naznačovala, že nie je sama. Zverejňovala fotky s obrovskými kyticami a jej komentáre k fotkám hovorili jasne. „Najviac príťažlivé na mužoch je to, keď spravia všetko preto, aby ťa videli smiať!“ napísala k jednému zo záberov. 

Šebestová po rozchode s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Napriek všetkým náznakom však doposiaľ nepriznala, kto je ten muž, ktorý ju robí šťastnou. Týždenník Plus 7 dní však prišiel s informáciou, že by to mal byť podnikateľ Michal Fresser, ktorý má firmu s milionárom Mariom Hoffmanom. Spomínaný muž je generálnym riaditeľom spoločnosti, ktorá vyvinula unikátnu platformu na produkciu vakcín s rôznym zameraním. 

Začiatkom apríla dokonca táto spoločnosť oznámila, že vyvinula sľubnú peptidovú vakcínu proti COVID-19. „Momentálne sa nachádzame v predklinickej fáze testovania účinnosti vakcíny. Našou ambíciou je dostať vakcínu do klinického skúšania na jeseň 2020. Rozhodujúce slovo však budú mať regulačné orgány,“ povedal pre Dennik N vedecký riaditeľ spoločnosti, v ktorej je Fresser predseda predstavenstva. 

Samotná Šebestová vzťah s podnikateľom nepotvrdila, no ani nevyvrátila. „S Michalom sa poznám dlhé roky a k svojmu súkromiu sa nechcem vyjadrovať,“ povedala pre Plus 7 dní Magdaléna. Nech je to ako chce, muž, o ktorom sa hovorí, že je jej nový partner, je rozhodne dobrá partia!

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu