Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Misska Šebestová po rozchode s Ďuricom: Ulovila KONTROVERZNÉHO politika? TOTO hovorí za všetko!

Magdaléna Šebestová si lyžovačku užíva v spoločnosti známeho politika. Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová si lyžovačku užíva v spoločnosti známeho politika. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Len nedávno sme na Topkách informovali, že muž, s ktorým sa Magdaléna Šebestová (38) stretávala po rozchode s futbalistom Jánom Ďuricom, dnes randí s jej kolegyňou Jeanette Borhyovou. No ani Miss Slovensko z roku 2006 zjavne nie je sama. Aktuálne si užíva lyžovačku v Demänovskej doline... A spoločnosť jej tam robí poslanec OĽaNO György Gyimesi (41)!

Že v horách je dvojica spolu, si ako prvá všimla pluska.sk. Podľa ich informácií vzťah Magdalény Šebestovej a poslanca OĽaNO Györgyho Gyimesiho trvá už niekoľko týždňov. tejto teórii nahrávajú aj spoločné fotky či veľavravné komentáre, ktoré obaja na sociálnych sieťach zverejňujú. 

Galéria: Magdaléna Šebestová

Po Silvestri strávenom v Dubaji si to kráska namierila priamo do známeho lyžiarskeho strediska v Demänovskej doline, kde sa zhodou okolností v týchto dňoch nachádza aj politik. Kráska napokon zverejnila aj spoločnú fotku a hoci lyžiarske okuliare zahaľovali tvár neznámeho muža a známa Slovenka neuviedla ani jeho meno, fotka, ktorú zverejnil politik ho "usvedčuje".

Na fotke, ktorú následne zverejnil politik, má rovnaké lyžiarske oblečenie, ako muž z Magdinho príbehu.
Zobraziť galériu (5)
Na fotke, ktorú následne zverejnil politik, má rovnaké lyžiarske oblečenie, ako muž z Magdinho príbehu.  (Zdroj: Instagram M.Š./G.G.)

A to, že je medzi nimi niečo viac, ako len kamarátstvo, zas naznačuje komentár, ktorý poslanec zanechal pod jednou z Magdiných fotiek v plavkách. Poslal jej srdiečko... A ona jemu na oplátku tiež. 

Dvojica si v komentároch dokonca vymenila srdiečka.
Zobraziť galériu (5)
Dvojica si v komentároch dokonca vymenila srdiečka.  (Zdroj: Instagram M.Š./G.G.)

Kto je György Gyimesi?

Jeho meno sa do povedomia širokej verejnosti dostalo najmä minulý rok. Začal totiž otvárať veľmi citlivé témy, rokoval s najvyššími predstaviteľmi Maďarska, stal sa blízkym človekom Igora Matoviča. Ten ho dokonca zobral na rokovania s Viktorom Orbánom do Budapešti namiesto diplomatov.

Dokonca verejne prejavuje sympatie maďarskému Hnutiu nová jednota. „Sympatizanti ÚEM (Hnutia nová jednota, pozn. red.) "prenikli" aj do slovenského zákonodarného zboru. György Gyimesi, poslanec OĽaNO otvorene prejavuje sympatie ÚEM,“ napísalo hnutie na Facebooku a priložilo fotku, na ktorej má poslanec čierne rúško s farebným logom hnutia. 

Toto hnutie má však blízko k maďarským radikálnym hnutiam, ktoré sa nikdy nezmierili s Trianonskou zmluvou, ktorá pre Maďarsko znamenalo stratu obrovských území (vrátane dnešného Slovenska) s maďarsky hovoriacimi obyvateľmi. 

Poslanec podľa vlastných slov bojuje za hrdosť a nádej maďarskej komunity, že môžu byť rovnocennými občanmi Slovenska. Pred časom sa dokonca vzdal slovensky znejúceho mena Juraj a zmenil si ho na György.

György Gyimesi je poslancom OĽaNO
Zobraziť galériu (5)
György Gyimesi je poslancom OĽaNO  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováGyörgy Gyimesi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu