Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Viktor Vincze otvorene: Takto som zistil, že som neplodný

Viktor Vincze s manželkou Adelou Vinczeovou Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze s manželkou Adelou Vinczeovou (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Neplodnosť je veľmi intímna téma, ktorú si mnohí nechávajú len pre seba. Moderátor Viktor Vincze (29) sa však o nej rozhodol v kontexte zdravia mužov hovoriť verejne. Nemá problém odpovedať ani na otázky takzvane na telo.

Viktor Vincze a Adela Banášová sa spoznali na svadbe Mateja Sajfu Cifru a ich vzťah nabral veľmi rýchlo na obrátkach. Po pomerne krátkom čase prebehli verejné zásnuby v živom vysielaní Telerána a nasledovala svadba. 

Mnohí moderátorovi v tom čase neverili, že to myslí úprimne. Včera však odpovedal na otázky fanúšikov a jedna z nich znela – ako zistil, že Adela je tá pravá? „Vo vzťahoch to tak občas býva, že ľuďom je spolu dobre, ale na tom druhom by vedeli nájsť nejaké "ale", ktoré im nevyhovuje. Ja som to "ale" na Adelke nenašiel. Dodnes,” vyznal sa zo svojej lásky  k manželke. 

Viktor Vincze otvorene: Takto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nina Vančová photo)

Tento pár sa však zrejme nikdy nerozrastie o vlastné dieťa. Viktor totiž už pred časom prezradil, že kvalita a počet jeho spermií sa blížia k hranici neplodnosti. A tejto témy sa týkala aj ďalšia otázka od fanúšika. Toho zaujímalo, ako moderátor zistil, že má problém. 

„Chceli sme dieťa, nedarilo sa, dal som sa v miestnosti plnej zalepených časopisov otestovať a výsledky boli slabé. Až potom som zistil, že každá nová generácia chlapcov má horšie spermie ako tá predchádzajúca. Trend je hrozivý a nikto nevie povedať prečo,” uviedol Vincze, ktorý aktuálne nevylučuje ani adopciu. 

Viktor Vincze otvorene: Takto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VV)

Viktor Vincze otvorene: Takto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VV)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu