Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Viktor a Adela Vinczeovci: Osudová láska na prvý pohľad? Kdeže, ona mala iného!

Manželia Vinczeoví Zobraziť galériu (6)
Manželia Vinczeoví (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – I keď je medzi nimi desaťročný vekový rozdiel, ich manželstvo prekvitá láskou. Viktor Vincze (29) sa po krátkom randení rozhodol pokľaknúť pred Adelou Vinczeovou (39) a pred tromi rokmi si povedali áno. Avšak, sympatickému markizákovi nebolo hneď jasné, že ostrieľaná moderátorka je ta pravá.

Mnohí boli z ich lásky prekvapení. Iskra medzi nimi preskočila na svadbe Mateja Cifru a Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej. Neodradil ich ani desaťročný vekový rozdiel a Viktor Vincze na Valentína v priamom prenose pokľakol pred Adelu. Pred tromi rokmi sa zosobášili a ich manželstvo prekvitá. Jeden druhého dopĺňajú a dokonca spolu aj pracujú na rozličných projektoch.

Markizácky moderátor je na svojom instagramovom účte celkom otvorený k svojim fanúšikom a rád im odpovedá na rôzne otázky. Aj nedávno mal čas, tak ich vyzval, nech sa pýtajú. Jedného zvedavého fanúšika zaujímalo, či pri Adele hneď vedel, že je tá pravá. „Keď si prvýkrát spoznal Adel, vedel si, že je to ona?“ zaznela otázka.

Avšak pýtajúci sa zrejme čakal inú odpoveď, ako prišla. Keď totiž Viktor Adelu spoznal, ona mala iného a on vtedy ani len nechyroval o tom, že by raz bola jeho manželkou. „Mal som vtedy 13 rokov a chodila s Tomášom Bezdedom. Takže nie,“ odpovedal Viktor. Dôležité však je, že si k sebe predsa len cestu našli a ľúbia sa.

Keď Viktor spoznal Adelu, ani len netušil, že bude jeho manželkou.
Zobraziť galériu (6)
Keď Viktor spoznal Adelu, ani len netušil, že bude jeho manželkou.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu