Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vážne problémy bývalej markizáčky: Komplikácie pred pôrodom, skončila v nemocnici!

Pár týždňov pred pôrodom sa tehotenstvo skomplikovalo! Zobraziť galériu (4)
Pár týždňov pred pôrodom sa tehotenstvo skomplikovalo! (Zdroj: Instagram E.Z.)

BRATISLAVA - Pomaly sa mala pripravovať na príchod svojho bábätka a riešiť posledné drobnosti, namiesto toho však aktuálne leží v nemocnici s tehotenskými komplikáciami. Reč je o bývalej farmárke Eve Zelníkovej, ktorej zdravotný stav si vyžiadal hospitalizáciu...

Presne počas sviatku všetkých zamilovaných Eva oznámila tú najkrajšiu správu v živote ženy. S manželom Matúšom očakávajú prvé spoločné bábätko. Bývalá farmárka by sa už o niekoľko týždňov mala stať novopečenou mamičkou. Len v 33. týždni sa ale najnovšie dostala do nemocnice. My sme ju teda oslovili s otázkou, čo sa vlastne stalo. 

Galéria: Eva Zelníková
„Bábätko je asi netrpezlivé po mamičke a už sa nevie dočkať príchodu na svet. Začalo sa nám pýtať von troška skôr, tak ma hospitalizovali v žilinskej nemocnici. Zatiaľ sa nám polepšilo, udržiavame, ideálne by bolo, keby bábätko vydržalo ešte 2 – 3 týždne v brušku,” povedala pre Topky.sk blond kráska, ktorá robí všetko pre to, aby sa predčasnému pôrodu vyhla. 

Eva Zelníková skončila len niekoľko týždňov pred pôrodom v nemocnici.
Zobraziť galériu (4)
Eva Zelníková skončila len niekoľko týždňov pred pôrodom v nemocnici.  (Zdroj: Instagram E.Z.)

Kým ona musí v nemocnici odpočívať, budúci otecko nezaháľa. Doma všetko starostlivo pripravuje, aby jeho dvom pokladom naozaj nič nechýbalo. „Tatinko doma všetko chystá, ale chodí k nám spinkať na noc. Ak nám bude dobre, mali by nás pustiť domov do kľudového režimu, tak uvidíme,” napísala nám Eva s tým, že sa musí naučiť viac oddychovať. 

Fanúšikom na svojom Instagrame aj na rovinu bližšie odpovedala na otázku, čo sa vlastne stalo. „Začalo mi tvrdnúť bruško, skrátil sa mi krčok maternice a začala som sa otvárať. Ale zatiaľ sa po infúziách cítim lepšie, tak verím, že ešte 2 – 3 týždne v brušku vydržíme,” prezradila blondínka s tým, že za tieto komplikácie zrejme môže hektické obdobie, keďže s manželom prerábajú dom, sťahujú sa a majú aj veľa práce a iných ďalších starostí. Snáď teda všetko dobre dopadne, mamine aj bábätku prajeme veľa zdravia. 

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu