Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka exfarmárka mieri opäť do televízie: Úloha v BBC!

Bývalá farmárka mieri na obrazovky BBC. Zobraziť galériu (8)
Bývalá farmárka mieri na obrazovky BBC. (Zdroj: TV MARKÍZA)

LONDÝN – Pred tromi rokmi sa na Slovensku preslávila vďaka reality šou Farma, kde bojovala o tučný balík peňazí. Rodáčka z Trenčína Janette Hutton však už roky žije v Anglicku s manželom. V kolónke povolanie jej svietilo majiteľka aupair agentúry, no pokojne tam mohlo byť i herečka. Objavila sa v niekoľkých filmoch a tentoraz mieri na obrazovky BBC!

V ôsmej sérii obľúbenej markizáckej reality šou Farma sa objavila blondínka Janette Hutton, ktorá už roky žije s manželom a nevlastnými deťmi v Anglicku. Okrem toho, že je majiteľkou aupair agentúry, buduje si Slovenka aj hereckú kariéru.

Objavila sa napríklad vo filmoch Meeting Place, Roberto, Hello Au Revoir či Dracula´s Raven House, ktoré sú známe najmä britskému divákovi. Teraz sa objaví na najznámejšej anglickej televíznej stanici. Dostala totiž úlohu v programe The Bidding Room.

Janette Hutton sa objavila vo filme Dracula's Raven House.
Zobraziť galériu (8)
Janette Hutton sa objavila vo filme Dracula's Raven House.  (Zdroj: YouTube)

The Bidding Room je séria na dennej báze, kde bežní ľudia privítajú vo svojich domovoch expertov na oceňovanie. Im ukážu tie najzaujímavejšie veci, ktoré vlastnia, aby im povedali, aká je ich hodnota. Potom sa stretnú s piatimi obchodníkmi, ktorí im za ich kúsky ponúkajú rôzne sumy peňazí a mnohokrát je to viac, ako ich majitelia na základe ocenenia očakávali.

Práve v tejto šou sa objaví aj Janette Hutton a to už budúci týždeň. Novinkou sa pochválila sama exfarmárka a na svoj facebookový profil zavesila krátku upútavku. „Sledujte ma na BBC 1 v The Bidding Room šou 18. júna,“ napísala k príspevku. Nuž zdá sa, že Janette ide karta.

Janette Hutton sa objaví v novej šou The Bidding Room.
Zobraziť galériu (8)
Janette Hutton sa objaví v novej šou The Bidding Room.  (Zdroj: Facebook J.H.M.)

Viac o téme: Janette Hutton Machac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu