Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácku farmárku sužuje COVID-19: Kóma, synček v nemocnici... FOTO, ktoré trhá srdce!

Eva Zelníková Strážnická so synčekom. Zobraziť galériu (10)
Eva Zelníková Strážnická so synčekom. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Strach a obavy! Eva Strážnická Zelníková (25), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v deviatom ročníku markizáckej šou Farma, prežíva mimoriadne náročné obdobie. Ochorenie COVID-19 trápi viacerých členov jej rodiny, vrátane svokra, ktorý je v umelom spánku. V nemocnici musel byť hospitalizovaný aj blondínkin polročný synček Matteo. Známa kráska priznáva, že musí prehodnotiť svoje priority!

Bývalá farmárka Eva Strážnická Zelníková si spoločne s manželom Matúšom a synčekom Matteom užili krásneho Valentína. Dôkazom sú vydarené fotky, o ktoré sa podelila so svojimi fanúšikmi.

 Eva Zelníková Strážnická
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Prešlo ale pár dní a sympatickú blondínku sužujú zdravotné ťažkosti a veľké obavy. Podobne, ako mnoho rodín na Slovensku, aj tá jej pociťuje následky pandémie COVID-19. Ako na Instagrame priznala, všetci sú pozitívni. „Svokor sa behom týždňa ocitol v nemocnici, čo sme vôbec nečakali. Je na pľúcnej ventilácii, v umelom spánku. Tí, ktorí ho poznáte, držte mu palce,” reagovala Eva, ktorá fanúšikov nabáda, aby vírus nepodceňovali. „Je to úplne divná choroba. Každý deň máme iné príznaky. Pri malom sa striedame ako lazari unavení,” dodala. 

Známa blondínka prežívala obrovských strach aj o svojho malého synčeka. Spadol totiž z postele na hlavu, a tak s ním skončila v nemocnici na pozorovaní. „Tým, že sme pozitívni, tak celé zlé a úplne komplikované. Klobúk dole všetkým ženám, ktoré majú choré detičky, lebo ja toto úplne nedávam,” uviedla Eva, ktorú pobyt na detskom oddelení výrazne zasiahol. „Od dnes je mojím cieľom pomáhať detičkám v nemocniciach. Som z toho úplne hotová. Keď si predstavím, že spinká s infúziou v ruke, tak mi puká srdce,” napísala k fotke svojho plačúceho pokladu bývalá farmárka. 

 Eva Zelníková Strážnická
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu