Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paľo Habera kvôli Superstar opúšťa Floridu: Návrat lietadlom... To je luxus!

Paľo Habera Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

MIAMI/PRAHA - Už túto nedeľu sa diváci konečne dočkajú prvého priameho prenosu speváckej šou Superstar. Tento ročník je výnimočný aj kvôli koronavírusu, ktorý mnohým televíziám skomplikoval výrobu. Tohtoročné finále tak bude mať len dva prenosy. Paľo Habera, považovaný za kata poroty, tak z tohto dôvodu mieri domov!

Po vyraďovacích kolách sa diváci konečne dočkajú a desiatka najlepších spevákov už túto nedeľu zabojuje o titul československej Superstar. Keďže je v ovzduší stále hrozba koronavírusu, aj priame prenosy podliehajú prísnym opatreniam. Hoci za iných okolností by boli v hale prítomní diváci, teraz sa budú musieť súťažiaci zaobísť bez nich. Každý člen štábu, súťažiaci i porotcovia museli absolvovať testovanie na Covid-19. Kat Paľo Habera tak urobil v USA a dnes už sedí v lietadle na ceste domov.

Keďže najprísnejší porotca si veselo nažíval na Floride, jeho testovanie na koronavírus prebehlo tam, zatiaľ čo jeho kolegov testovali v Prahe. Výsledky testov boli zaiste potešujúce, a tak mohol nasadnúť do súkromného lietadla a vydať sa na cestu domov. Záberom z paluby sa pochválil na Instagrame a pripísal veľavravný odkaz. „I´m comming home (idem domov, pozn. red.)“, píše sa pri fotke. Takýto luxus – pohodičku, pokoj a kopec priestoru by mu mohol závidieť nejeden smrteľník. No keďže Paľo Habera je sám superstar, rozhodne si to môže dovoliť!

Paľa Habera si na ceste domov z Floridy užíva takýto luxus.
Zobraziť galériu (7)
Paľa Habera si na ceste domov z Floridy užíva takýto luxus.  (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: SuperstarPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu