Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Temperamentná finalistka SuperStar: Takto spievala, keď mala len 8 rokov... Wau, postúpila by už vtedy!

Lucie Bikárová spievala ako diva už v 8 rokoch. Zobraziť galériu (9)
Lucie Bikárová spievala ako diva už v 8 rokoch. (Zdroj: Tv Markíza/youtube.com)

BRATISLAVA - Lucie Bikárová (15) patrí k najvýraznejším súťažiacim spomedzi desiatky finalistov speváckej šou SuperStar. Má obrovský talent, čo počas aktuálneho ročníka tohto projektu dokázala už veľakrát. No ako diva spieva od detstva - podarilo sa nám totiž vypátrať video, na ktorom má brunetka len 8 rokov. Wau, postúpila by už vtedy!


A je to tu! SuperVýber skončil: TOTO je 10 finalistov markizáckej SuperStar!


V nedeľu večer sa diváci dozvedeli mená definitívnej desiatky súťažiacich, ktorí sa v tomto ročníku speváckej šou SuperStar prebojovali až do finálových kôl. Jednou z nich je aj len 15-ročná rodáčka z Brna Lucie Bikárová. Tá počas celého trvania šou predvádzala, že má obrovský talent, a tak je jej miesto v živých prenosoch oprávnené. 

Galéria: Lucie Bikárová

A keď zbadáte, ako spievala, keď mala len 8 rokov... No, padnete na zadok! Podarilo sa nám totiž vypátrať video z charitatívneho koncertu Talent La Sophia. Ide o projekt, ktorý založila slovenská herečka pôsobiaca v Česku Yvetta Blanarovičová. Občianske združenie La Sophia vyhľadáva talentované deti z detských domovov a sociálne znevýhodnených rodín v oblasti športu a hudby. 

Lucie Bikárová v charitatívnom projekte Talent La Sophia, keď mala len 8 rokov.
Zobraziť galériu (9)
Lucie Bikárová v charitatívnom projekte Talent La Sophia, keď mala len 8 rokov.  (Zdroj: youtube.com)

No a práve tohto projektu sa pred 7 rokmi zúčastnila aj Lucie Bikárová. Ako svoj vzor vtedy uviedla Beyoncé a Aliciu Keys a práve pieseň od druhej spomínanej aj predviedla. Konkrétne If I Ain't Got You. A z toho spevu onemiete. Keby ju totiž porotcovský kat Paľo Habera v roku 2013 počul, posunul by ju rovno do finále už vtedy. Veď uznajte sami!

Viac o téme: SuperStarLucie Bikárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu