Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drsné nariadenia pred finále Superstar: Haberu museli testovať v USA, všetci sú izolovaní v hoteli!

Drsné nariadenia pred finále Superstar! Zobraziť galériu (2)
Drsné nariadenia pred finále Superstar! (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Už v nedeľu večer sa fanúšikovia Superstar dočkajú niečoho, v čo ani nedúfali. Hoci to kvôli koronavírusu najprv vyzeralo všelijako, finálové prenosy predsa len budú, hoci len ultra-rýchle. Konkrétne nás čakajú dve kolá, po ktorých sa rozhodne, kto z mladých talentov sa stane víťazom. Ešte predtým však všetci musia prejsť drsnými opatreniami!

„Finálové kolá budú prebiehať v pražskom štúdiu Jinonice, kde sa natáčal aj minuloročný The Voice, ako aj kastingy na SuperStar. Finalisti budú bývať v hoteli, s prísne stráženým režimom, aby sa minimalizoval ich kontakt s verejnosťou,“ dozvedeli sme sa z Markízy ešte minulý týždeň, teraz je však informácií už podstatne viac. 

Galéria: Finalisti Superstar TOP 10
Keďže je koronavírus ešte stále značnou hrozbou, TOP 10-ka finalistov musela už minulý týždeň podstúpiť testy, aby sa dokázalo, že sú všetci negatívni. To isté platí pre porotcov. „Paľo Habera sa testoval v USA (keďže sa nachádzal na Miami, pozn. red), Marián Čekovský na Slovensku, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová a Leoš Mareš boli testovaní v utorok poobede v Českej republike,” povedal pre Topky zdroj z Markízy. 

Testy vraj neminuli ani štáb a všetkých, ktorí prídu do akéhokoľvek kontaktu s účinkujúcimi. „Spoločne s porotou prebehlo aj testovanie tanečníkov, maskérov, kaderníkov a ďalších osôb, ktoré sa nejakým spôsobom fyzicky dotýkajú súťažiacich a poroty, alebo sú s nimi vo veľmi tesnom kontakte,” dodal náš zdroj s tým, že rovnaký proces všetkých čaká aj pred druhým a zároveň posledným finálovým kolom. 

Testy na koronavírus musela povinne absolvovať aj porota
Zobraziť galériu (2)
Testy na koronavírus musela povinne absolvovať aj porota  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aby boli negatívne výsledky testov stále k niečomu platné, tvorcovia sa rozhodli obmedziť pohyb a kontakty všetkých, ktorí sa na šou podieľajú. „Platí, že sú všetci spolu v jednom hoteli, s minimálnym kontaktom s verejnosťou a dodržiavaním prísnych zdravotných opatrení,” dozvedeli sme sa s Markízy s tým, že na testovanie využívajú výjazdového lekára, ktorý prichádza na vopred dohodnuté miesto. 

Viac o téme: SuperstarFináleTOP 10
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu