Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Únik len pár hodín pred vysielaním: Na webe sa objavili všetky vystúpenia SuperStar... Český youtuber (17) má problém!

Na internet sa len pár hodín pred vysielaním dostali všetky vystúpenia nedeľnej SuperStar. Zobraziť galériu (4)
Na internet sa len pár hodín pred vysielaním dostali všetky vystúpenia nedeľnej SuperStar. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza a českej Novy sa každú nedeľu môžu tešiť na novú časť speváckej šou SuperStar. Uplynulý víkend sa konalo predposledné kolo v rámci SuperVýberu. No ešte predtým, ako si diváci mohli kľúčové vystúpenia vychutnať na televíznych obrazovkách, všetky unikli na internet. Zverejnil ich len 17-ročný český youtuber!

Ako informuje Mediaboom, len pár hodín pred vysielaním nedeľnej SuperStar televízii Markíza a českej Nove poriadne zavaril len 17-ročný youtuber. Ten totiž na svojom kanáli zverejnil všetky kľúčové pasáže z večernej časti speváckej šou. Nahnať si takto prehratia a odberateľov sa rozhodol mladý Čech Radek Flesik. 

A ani sa svoju identitu nesnažil nijako skrývať. Na youtube pod svojím menom zverejnil všetky duetá predposlednej časti SuperVýberu a tešil sa z nabiehajúcich odberateľov. No nie dlho... V priebehu nedele youtuber všetky videá z najväčšieho videoservera zmazal. 


V SuperStar ide do tuhého: Najprv zdeptal súťažiacu, potom im pokazil vystúpenie... Za TOTO fakt postúpil?


Vyhol sa tak zablokovaniu účtu, na ktorom má viac ako 20-tisíc fanúšikov a hlavne veľkému problému u Markízy a Novy. Televízie zrejme nad nepremysleným vyčíňaním 17-ročného pubertiaka mávnu rukou. No svojím neuváženým konaním si mohol vyrobiť nemalý problém.

Majiteľom slovenskej a českej licencie veľkej speváckej šou sú totiž práve tieto dve spomínané televízie a nielen práva, ale aj samotná výroba projektu ich stojí nemalé peniaze. Alfou a omegou je tak pre nich večerné vysielanie, ktoré im vďaka reklame zarobí investované financie späť. 


Vojna mladých superstaristov nekončí: Drsné odkazy cez internet... Klameš!


Únik vystúpení na youtube tak mohol spôsobiť, že by televízie prišli o divákov večernej časti. No a to by bol dosť podstatný dôvod na to, aby Markíza a Nova celú vec popohnali až pred súd. A ako sa to mladému Čechovi podarilo? 

„Youtuber musel vystúpenia nahrať na českom Voyo. Keď sa na to prišlo, televízie to okamžite začali riešiť a na stránke nahlasovali, že ide o porušenie autorských práv,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Podobne ako naša Markíza, aj Nova totiž svojim divákom umožňuje predplatiť si Voyo, kde mnohé seriály a projekty zverejňuje ešte predtým, ako ich odvysiela. A práve toto sa malo stať kameňom úrazu. 

Na youtubovom kanáli 17-ročného Čecha sa dnes nachádza už iba jedno video.
Zobraziť galériu (4)
Na youtubovom kanáli 17-ročného Čecha sa dnes nachádza už iba jedno video.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu