Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Čobejovej FOTO z mladosti: Ups, ani sama sebe sa nepáči

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tento rok oslávi Michaela Čobejová 50. narodeniny, Hoci jej zostáva do júna dosť času, už sa začala prehrabávať spomienkami. A zverejnila starú fotku, na ktorej je podľa vlastných slov akási divná.

50 rokov mnohí považujú za vek, kedy sa bilancuje doterajší život. Michaela Čobejová sa rozhodla minimálne si pripomenúť minulosť listovaním v starých fotografiách. Zaujímavé je., že s fanúšikmi na Instagrame sa podelila práve o takú, ktorá sa jej príliš nepáči.

Záber pochádza pravdepodobne z 90. rokov minulého storočia. „Pri príležitosti môjho okrúhleho jubilea som vytiahla album s pozoruhodnými fotkami. Napríklad tu som úplne divná,” okomentovala snímku herečka. 

Čobejovej FOTO z mladosti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram MC)

Mnohí ju však ubezpečili, že vyzerá dobre, len nejako smutno. A ďalší si neodpustili poznámku k výzoru. „Nie si divná, len obočie máš divné,” napísal jedna zo žien a veľmi podobný komentár pridala aj ďalšia. Nuž, niektoré módne vlny naozaj nie sú pre nás to pravé, no zvyčajne si to priznáme až pri prezeraní starých fotiek. Súhlasíme však hlavne s tými, ktorí si myslia, že Čobejová má len príliš smutný výraz. Inak by vyzerala výborne. 

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu