Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ona že má pred päťdesiatkou? Čobejovú vek nedobieha... Ukázala postavičku v bikinách!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (4)
Michaela Čobejová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ona snáď ani nestarne! Nie je žiadnym tajomstvom, že zo začiatkov hereckej kariéry Michaely Čobejovej existuje niekoľko naozaj odvážnych záberov, ktoré pochádzajú z filmov nakrútených pred cca 30 rokmi. Mladučká herečka mala vtedy telo ako lusk a svoje krivky sa pred kamerami nehanbila predviesť. Ani rok pred okrúhlinami sa však rozhodne nemá za čo hanbiť!

Herečka pred niekoľkými dňami odletela zo Slovenska, aby si spolu so svojou dcérkou Táničkou užila dovolenku. No a keďže na Slovensku slnečným a teplým dňom definitívne odzvonilo, Michaelu to zaviedlo k moru a aktuálne oddychuje v Izraeli. Už pred niekoľkými dňami sa chválila zábermi z potuliek po Jeruzaleme, najnovšie však zverejnila aj odvážnejšiu fotku. 

Blondínka na seba nahodila bikiny a išla sa vyčľapkať do Mŕtveho mora. Čobejová sa pri tejto príležitosti celá ponatierala aj bahnom, ktoré je známe ako unikátny zdroj minerálov, ktoré blahodarne pôsobila na celé telo. No a hoci ním bola herečka zababraná od hlavy až po päty, nedá sa opomenúť, že aj napriek zvyčajne nelichotivej polohe na stoličke sa na jej postave nenachádzajú žiadne faldíky.

Michaela Čobejová si užíva dovolenku v Izraeli.
Zobraziť galériu (4)
Michaela Čobejová si užíva dovolenku v Izraeli.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nočný Tel Aviv je úchvatný... #telaviv #israel

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Čobejová (@cobejova),

Michaela sa tak aj rok pred 50. narodeninami môže popýšiť krásnou ženskou postavou a nemá sa vôbec za čo hanbiť. Práve naopak. Aj napriek blatu na tvári i celom tele na dovolenke úplne žiari a na veku by si pokojne mohla ubrať aj 10 rokov. Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že väčšina žien naozaj zreje do krásy, a to je veru aj prípad našej sympatickej herečky. 

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu