Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca správa: Aneta Parišková bojuje s rakovinou!

Aneta Parišková bojuje s rakovinou
Aneta Parišková bojuje s rakovinou (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch a zákerné choroby neobchádzajú ani známe tváre. Po tom, čo verejnosť šokovala správa, že Andy Hryc (70) bojuje s leukémiou, desivú správu oznámila aj moderátorka Aneta Parišková (46)!

Doteraz nič nenasvedčovalo tomu, že by mala moderátorka čeliť vážnym zdravotným problémom. Z domácej karantény komunikovala s fanúšikmi, opisovala učenie so svojimi synmi a zverila sa aj tým, že s manželom Mirkom sa dlhšie obdobie neuvidia, keďže kvôli práci musel vycestovať do zahraničia a nemôže sa vrátiť na Slovensko. 

Práve v týchto chvíľach by ho však potrebovala najviac. Aktuálne sa totiž modrátorka zverila so šokujúcou informáciou. Na sociálnu sieť pridala snímku z nemocnice a oznámila, že bojuje s rakovinou, za sebou už má aj prvú chemoterapiu. 

„V NOÚ som prvou chemoterapiou začala svoj dlhý a náročný boj s rakovinou. Lekárom, sestrám a sanitárkam z kliniky onkohematológie ďakujem za profesionálny a ľudský prístup a perfektnú starostlivosť. Všetkým dobrým a prajným ľuďom ďakujem za modlitby a podporu," napísala bojovníčka Aneta Parišková, ktorej držíme palce, a želáme, aby nad chorobou úspešne zvíťazila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu