Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zaskakovala za Kmotríkovú, teraz Parišková bojuje s rakovinou: Vypätá situácia v Jojke!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (3)
Aneta Parišková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj po odchode Adriany Kmotríkovej nenašla za moderátorku stálu náhradu do hlavnej spravodajskej relácie. Bohužiaľ, Aneta Parišková, ktorá robila jeden zo záskokov, teraz bojuje s rakovinou. Situácia sa tak ešte viac skomplikovala.

Keď Adriana Kmotríková podstupovala operáciu mozgu a náročnú liečbu, televízia Joj za ňu náhradu nehľadala. Blondínkine služby v Novinách vykryli jej kolegyne zo spravodajstva a neskôr sa pred kamery vrátila. 

Koncom minulého roka sa však rozhodla, že v Jojke končí a začiatkom januára 2020 absolvovala posledné vysielanie. Napriek tomu v televízii opäť pristúpili k rovnakému kroku. Hoci Kmotríková už zarezáva v TA3, v Jojke doteraz neoznámili, že by za ňu mali stálu náhradníčku. Adriana dokonca ešte vždy svieti na stránke joj.sk ako tvár hlavného spravodajstva. 

Zaskakovala za Kmotríkovú, teraz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: joj.sk)

Jednou z tých, ktoré v Novinách po Kmotríkovej odchode zaskakovali, bola aj Aneta Parišková. Tá však tento týždeň oznámila, že bojuje s rakovinou. Na Kolibe tak prišli o ďalšiu tvár – Aneta nielen vykrývala časť služieb v hlavných správach, ale sama bola tvárou Novín o 17:00. 

Zisťovali sme preto, ako sa kompetentní rozhodli túto situáciu riešiť. „V moderátorskom kresle v spravodajskej relácii Noviny TV JOJ sa aj naďalej budú striedať Andrea Pálffy Belányiova a Lucia Barmošova, prípadne ďalšie naše moderátorky,” povedala nám hovorkyňa televízie Lucia Kulihová. 

V čase Kmotríkovej choroby mala bezkonkurenčne najväčší počet odvysielaných dní Lucia Barmošová. A tento vzorec pokračoval aj po Adrianinom odchode z Jojky. Teraz však už musia riešiť výpadok až dvoch ľudí, a to bude poriadne náročné... 

Zaskakovala za Kmotríkovú, teraz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu