Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ady Hajdu odišiel od ženy a syna na chalupu: Oddelené manželstvo!

Ady Hajdu Zobraziť galériu (6)
Ady Hajdu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Herec Ady Hajdu (56), ktorý neustále srší dobrou náladou a rozdáva úsmevy, je momentálne sám ako prst. Ako sa umelec vyjadril, odišiel totiž od syna a ženy na chalupu. S Janou majú oddelené manželstvo!

Celý svet aktuálne prechádza „zdravotnou“ krízou kvôli rýchlo sa šíriacemu koronavírusu. Výnimkou nie je ani herec Ady Hajdu, ktorý sa naposledy objavil v jojkárskom seriáli Bola raz jedna škola, kde stvárnil bláznivého profesora s výzorom Alberta Einsteina. Rodák z Bratislavy priznal pre týždenník Eurotelevízia, že momentálne žijú so ženou v oddelenom manželstve a dokonca odišiel od nej i syna.

Galéria: Ady Hajdu

Za všetko však môže práve koronavírus, ktorý nás sužuje. Adyho syn študuje v Glasgowe biochémiu, no kvôli hrozbe a nie práve najšťastnejším rozhodnutiam anglickej vlády sa rozhodol radšej vrátiť domov. A rovno putoval do karantény. „Je v karanténe spolu s manželkou, ja som na chalupe, takže momentálne máme oddelené manželstvo. Svet sa zmenil, aj my sa musíme zmeniť. Viem, že v divadle sa už viac bozkávať nebudeme,“ vyjadril sa pre spomínaný týždenník herec. Snáď toto obdobie čoskoro pominie a Ady Hajdu opäť bude so svojou milovanou Jankou a synom Romanom spolu doma.

Ady Hajdu s manželkou Jankou majú kvôli koronavírusu oddelené manželstvo.
Zobraziť galériu (6)
Ady Hajdu s manželkou Jankou majú kvôli koronavírusu oddelené manželstvo.  (Zdroj: FOTO: Facebook J.H.)

Viac o téme: Ady HajduKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu