Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prestrelka v českom šoubiznise: Ewa Farna obhajuje KORONAVÍRUS... Pustili sa do nej ľudia aj známa spisovateľka!

Ewa Farna Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna (Zdroj: Instagram E.F.)

PRAHA - Kým väčšinu ľudí šíriaci sa koronavírus značne obmedzuje v ich každodenných činnostiach, nájdu sa aj takí, ktorí sa v bezútešnej situácii snažia nájsť pozitíva. O to sa pokúsila aj Ewa Farna (26), no ľudia ju potom vôbec nešetrili.

Situáciou okolo koronavírusu žije doslova celý svet. Ľudia prerušili osobné stretnutia so svojimi blízkymi, kolegami či priateľmi a kontakty obmedzili na telefonáty či sociálne siete. Práve tie využívajú aj mnohé známe tváre, ktoré chcú zostať v spojení so svojimi fanúšikmi. Výnimkou nie je ani mladá speváčka Ewa Farna.

Galéria: Ewa Farna

 

Nahnevala ľudí

Tá si povedala, že sa zamyslí nad prínosom aktuálnej situácie pre životy ľudí a na svojom profile uverejnila status venovaný ochoreniu COVID-19, ktoré ochromilo celý svet. „Dostali sme chorobu na mieru. Asi sme ju ako ľudstvo naozaj potrebovali,” uviedla Ewa. „Mysleli sme si, že sme vládcovia tejto Zeme, a preto sme dostali túto chorobu, aby nás niečo miniatúrneho, čo ani nie je vidieť, mohlo skrotiť, dať nám príučku a trochu pokory... Táto choroba nám berie veľa, ale zároveň nám dáva možnosť sa toho toľko naučiť a pochopiť, čo je v živote najdôležitejšie,” píše Ewa na svojom Instagrame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇨🇿shared from🇨🇿 Sesmolila jsem post o tom, jak celý ten virus sebou nese i pozitiva... Ale jista paní Kotoučková to napsala mnohem líp, takže sdílím svůj pohled jejími slovy:🥰🙏🏼 👏 Lidstvo dostalo přesně tu nemoc, jakou potřebovalo.. Přestali jsme si vážit zdraví a proto jsme dostali takovou nemoc, abychom si uvědomili, na čem nejvíc záleží..❤️ ❤️Přestali jsme si vážit přírody a proto jsme dostali takovou nemoc, aby nám pobyt v ní byl vzácný..🌲 🌲 Přestali jsme fungovat v rodině a proto nás tato nemoc zamkla do našich domovů, abychom se mohli znovu naučit fungovat jako rodina.. 👩 👪 Přestali jsme si vážit starých a nemocných a proto nám byla dána tato nemoc, abychom si připomněli, jak jsou zranitelní..🤒😷 Přestali jsme si vážit zdravotníků a lékárníků, abychom zjistili, jak jsou nepostradatelní.. ☝🏼 🙏🏼 Přestali jsme mít respekt k učitelům a proto tato nemoc uzavřela naše školy, aby si rodiče mohli vyzkoušet sami roli učitelů....📖 📖 Mysleli jsme si, že si můžeme všechno koupit, být kdekoliv a s kýmkoli a proto jsme dostali tento druh nemoci, abychom si uvědomili, že to není samozřejmost.. Mamon nám zamotal hlavu, volný čas jsme trávili v nákupních centrech, proto nám je tato nemoc zavřela, abychom pochopili, že si štěstí koupit nemůžeme...💵💵 👠Zaměřili jsme velkou pozornost na náš vzhled a porovnávání se navzájem, proto nám tato nemoc zakryla tváře, abychom pochopili, že tam naše krása není.....🥰 🥰Mysleli jsme si, že jsme vládci této země a proto jsme dostali tuto nemoc, aby nás něco miniaturního, co ani není vidět, mohlo zkrotit, dát nám příručku a trochu pokory.. 🌏🌍 🌎 Tato nemoc nám bere hodně, ale zároveň nám dává možnost se toho tolik naučit a pochopit, co je v životě nejdůležitější. Dostali jsme nemoc na míru.. asi jsme ji jako lidstvo opravdu potřebovali....😶 Konec citatu.

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Dobrý úmysel sa však nestretol s pochopením a niektorí fanúšikovia, ktorí speváčku na sociálnej sieti sledujú, sa s hviezdou pustili do boja. „Toto je horšie ako všetky kolujúce e-maily, čo som čítala... Toto ste si zaslúžili? Napísali by ste to, aj keby na to zomrel niekto z kruhu vašej rodiny, známych?” pustila sa do mamičky 9-mesačného Artuša jedna z nich a pridali sa i ďalší.

Ewa Farna chcela fanúšikov posmeliť, no neúspešne.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna chcela fanúšikov posmeliť, no neúspešne.

Rozporuplná citácia, ktorú si Ewa požičala od istej pani Kotoučkovej, nenechala chladnou ani známu českú spisovateľku Radku Třeštíkovú (38). „Vždy, keď toto niekto zazdieľa, tak si položím otázku: Naozaj si zaslúžia starí, slabí a chorí ľudia zomrieť? Naozaj potrebujú dostať ľudia, ktorí na tom boli finančne zle, ďalšiu ťažkú ranu?” osopila sa na talentovanú brunetku Třeštíková.

Ewa Farna si pohnevala fanúšikov, i známu autorku románov.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna si pohnevala fanúšikov, i známu autorku románov.  (Zdroj: Profimedia)

Ewa sa však bráni, že toto nebol zámer jej statusu a pandémiu sa nesnaží zľahčovať. Spisovateľka si ale stojí za svojím. „Podľa mňa je toto zovšeobecnenie na "ľudstvo" nešťastné a neempatické voči obetiam a poškodeným,” poučuje o 12 rokov mladšiu kolegyňu z umeleckej brandže.

Ewa Farna trávi posledné dni, rovnako ako väčšina iných, doma.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna trávi posledné dni, rovnako ako väčšina iných, doma.

Hoci bol jej úmysel dobrý, zdá sa, že Ewa zahrala ľuďom na poriadne citlivú strunu.

Ewa Farna s manželom sa len minulý rok stali rodičmi malého Artuša.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna s manželom sa len minulý rok stali rodičmi malého Artuša.

Viac o téme: Ewa FarnaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu