Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenský spevák ukázal svojho syna: Roztopil aj Čírovú.... Neuveríte, čo dokáže v 16 mesiacoch!

Slovenský spevák ukázal svojho syna! Zobraziť galériu (4)
Slovenský spevák ukázal svojho syna! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už takmer rok a pol je slovenský spevák Adam Ďurica pyšným oteckom. Svojho synčeka síce ľuďom neukazuje často, no keď už tak urobí, stojí to za to. To je aj prípad posledného videa, kde spevákov chlapček prekvapil niečím úžasným. Aha, aký je šikovný!

Život v dobrovoľnej domácej karanténe je ako stvorený na venovanie sa tým najmenším. Kým rodičia starších detí aktuálne musia riešiť online výučbu, tí menší si môžu rozvíjať svoju šikovnosť a pochytiť čo-to dopredu. Žiarivým príkladom je aj Timko, synček Adama Ďuricu, ktorý aj napriek tomu, že má len 16 mesiacov, perfektne ovláda základy abecedy a dokáže rozoznať napísané písmenká. 

Online koncert Paci Pac a kamaráti »

Galéria: Adam Ďurica
Videom so svojím malým pokladom sa pochválil samotný spevák. Synček mu sedí na kolenách a kým pyšný tatko píše do zošita písmená, chlapček ich všetky pomenováva. „Sme doma a neflákame sa. Keďže sme doma v dobrovoľnej karanténe, využívame ju naplno. Všimli sme si, že sa mu páčia písmenká, a tak sa mu venujeme. A sme na neho strašne pyšní, veď má iba 16 mesiacov," napísal hrdý otecko. 

Adam Ďurica a malý Timko sa počas karantény neflákajú. Takto sa spolu učia.
Zobraziť galériu (4)
Adam Ďurica a malý Timko sa počas karantény neflákajú. Takto sa spolu učia.  (Zdroj: Instagram A.Ď.)

Slovenský spevák ukázal svojho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.Ď.)

Malý Timko roztopil aj Máriu Čírovú, ktorá aktuálne čaká tretie dieťatko. „To je úplne mega. Strašne mi to pripomína nášho Huga, keď bol takýto malinký, všade vonku mi ukazoval len písmenká. Dnes v 10 rokoch má prečítaných už vyše 150 kníh, ja som to už aj prestala rátať,” napísala speváčka, ktorá má taktiež doma poriadne šikovné dieťa. Že by si to obaja chlapci v dospelosti namierili namiesto hudobnej dráhy na tú spisovateľskú? 

Viac o téme: Adam Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu