Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strach v Buckinghamskom paláci: Asistentka kráľovnej (93) má KORONAVÍRUS... Alžbeta II. a jej manžel (98) v ohrození!

Asistentka kráľovnej Alžbety II. má pozitívne testy na koronavírus. Zobraziť galériu (5)
Asistentka kráľovnej Alžbety II. má pozitívne testy na koronavírus. (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Zákerný koronavírus v týchto dňoch stavia do pozoru ľudí po celom svete. A nevynímajúc britskú kráľovskú rodinu. Na verejnosť sa totiž dostala správa, že v Buckinghamskom paláci bol pozitívne diagnostikovaný koronavírus. Nakazenou má byť asistentka kráľovnej Alžbety II. (93)!

Veľká Británia v poslednom období púta pozornosť nie práve v pozitívnom duchu. Veď v časoch, keď sa svet zmieta v probléme zvanom koronavírus, oni túto situáciu berú na ľahkú váhu a nezaviedli takmer žiadne opatrenia. Ich krajina sa pritom v počte nakazených nachádza na 10. mieste a z necelých 6000 nakazených je už 300 mŕtvych. 

Galéria: Kráľovná Alžbeta II. a princ Phillip

Koronavírus najnovšie zaútočil aj na Buckinghamský palác. Ako informuje Daily Mail, jedna z asistentiek kráľovnej Alžbety II. bola pozitívne testovaná na koronavírus. A to v čase, keď pracovala v hlavnom sídle... Vtedy sa mala v paláci nachádzať ešte aj kráľovná Alžbeta II. so svojím manželom Filipom (98). 

Niet preto divu, že aktuálne je celá kráľovská rodina v strachu. Obaja šľachtici majú totiž pokročilý vek, a tak nákaza by pre nich mohla mať fatálne následky. Nie je však zatiaľ jasné, či asistentka naozaj prišla s panovníčkou do styku. Aktuálne sú však zamestnanci paláca preventívne v izolácii.

„V súlade s príslušnými pokynmi a našimi vlastnými procesmi sme podnikli nevyhnutné opatrenia na ochranu všetkých zainteresovaných zamestnancov a ľudí,“ uviedol hovorca paláca.

Viac o KORONAVÍRUSE na Slovensku sa dočítate TU»

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu