Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Žiadna hanba: Bývalý markizák si vyrobil rúško z boxeriek... Fuuu, vyšli by ste TAKTO von?!

Michal Gajdošech Zobraziť galériu (4)
Michal Gajdošech (Zdroj: Tv Makíza)

BRATISLAVA - Vzhľadom na aktuálnu situáciu s koronavírusom sa z bežných rúšok stal nedostatkový tovar a väčšine Slovákov nezostáva nič iné, ako si to svoje vlastnoručne ušiť. Tí menej zruční si ich zasa objednávajú od ľudí, ktorí ich doma šijú vo veľkom. Vynaliezavosť ľudí však nepozná hraníc, aktuálne o tom presvedčil aj bývalý súťažiaci z markizáckej Farmy. Na hlavu si dal boxerky!

Kreativite sa medze nekladú, verejnosť si rúška vyrába z kuchynských utierok, nohavíc, starých zvrškov či posteľnej bielizne. Využiť sa toho dá skutočne mnoho. Exfarmár však prišiel so skutočne zaujímavou inováciou, využil svoju spodnú bielizeň. Na internete sa už objavilo mnoho podobných tipov, avšak Michal je zrejme prvou známou tvárou, ktorá vyskúšala tento konkrétny. 

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Na svoj profil na instagrame pridal fotku, kde pripomína akéhosi púštneho banditu. Hlavu má totiž takmer celú zahalenú, obmotal si okolo nej vlastné boxerky. Na Farme síce svojho času veľa vody nenamútil, no vybudoval si celkom slušnú základňu fanúšikov a tých jeho špeciálne rúško mimoriadne  pobavilo. 

Michal Gajdošech si okolo hlavy obmotal boxerky.
Zobraziť galériu (4)
Michal Gajdošech si okolo hlavy obmotal boxerky.  (Zdroj: Instagram M.G.)

KORONAVÍRUS Žiadna hanba: Bývalý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

„Boxerky nie sú hanba,” napísal Michal, ktorému spod jeho ochranného prostriedku trčia len oči. Ktovie, či niekoho inšpiroval natoľko, že sa ľudia zabalení do svojej spodnej bielizne začnú objavovať aj v obchodoch. Ako sa však hovorí, núdzové situácie si vyžadujú núdzové riešenia. Zostáva iba dúfať, že si ich pred nasadením poriadne vypral. 

Viac o téme: FarmaMichal Gajdošech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu