Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus si kopol do Markízy: Hanba pred tisíckami divákov... TAKTO ich ešte nikto nestrápnil!

Patri Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (4)
Patri Rytmus Vrbovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ešte v roku 2018 to vyzeralo tak, že Rytmus (43) si v Markíze poriadne zavaril a viac si tam neškrtne. Dokonca chceli voči nemu podniknúť právne kroky. No teraz si z televízie opäť poriadne vystrelil. Jeho "vtípek" sa dokonca dostal aj do Smotánky a doteraz nikto netušil, že Patrik Vrbovský všetkých nachytal, a tak sa mu Markízu podarilo strápniť pred takmer celým Slovenskom...

V roku 2018 Rytmus na Instagrame zverejnil koláž moderátorov Telerána - Adriany Polákovej a Dara Richtera - ktorým do úst vložil nechutné vulgarizmy. Markíza sa v tom čase od jeho konania dištancovala, označila jeho prejav za vulgárny a agresívny, dokonca vyhlásila, že je pripravená podniknúť náležité právne kroky. Raper potom obrázok síce stiahol, no nepoučil sa. 

Len prednedávnom sa konala premiéra už druhého dokumentu z Rytmusovho života. Do jedného z bratislavských kín prišiel aj štáb markizáckej Smotánky, ktorý odtiaľ priniesol reportáž. Zrejme počas jej finálnej úpravy niekto z kompetentných mu napísal správu kvôli titulkom s menami prítomných osôb. Raper si však z Markízy, ktorej tam bez problému dokonca poskytol rozhovor, potom poriadne vystrelil. 

Galéria: Slávnostná premiéra dokumentu Rytmus Tempos

„Rytmus sa k svojmu súkromiu vyjadruje nerád, v prítomnosti manželky Jasminy však urobil výnimku,” uviedla Erika Judínyová reportáž z premiéry dokumentu Tempos. Tam sa, samozrejme, objavila aj Patrikova nevlastná sestra Veronika, dokument si prišla pozrieť v spoločnosti svojho manžela. A práve to bol kameň úrazu. 

Ako sme už spomenuli, niekto z Markízy Rytmusovi napísal správu, aby mohli v Smotánke uviesť meno jeho sestry a jej partnera. „Ahoj, Paťo. Zo Smotánky sa pýtajú, či im vieme povedať mená týchto dvoch ľudí. Je to tvoja nevlastná sestra? Prosím ťa, môžem napísať jej meno? Ako sa volá a kto je s ňou? To chcú iba do popisku k tej reportáži, čo robili na premiére,” odznelo v komunikácii, ktorú v stredu raper zverejnil na svojom Instagrame. 

Rytmusovi sa podarilo nachytať Markízu.
Zobraziť galériu (4)
Rytmusovi sa podarilo nachytať Markízu.  (Zdroj: FOTO: Instagram P.V.)

Ako odpoveď Rytmus dotyčnému uviedol mená Alojz Géc a Veronika Gécová. Z Markízy mu poďakovali, zvyšok komunikácie už zverejnený nebol. Hneď za tým však nasledoval úryvok videa zo sobotňajšej Smotánky, kde odzneli mená, ktoré Patrik napísal. A ten sa počas záznamu začal schuti rehotať. 

„Čo si myslíte, aké meno mi napadne, keď chce odo mňa meno môjho zaťa do Smotánky, hahahaha,” napísal pod príspevok, pričom sa sám sekol, keďže namiesto slova zať chcel použiť výraz švagor. Svoju chybu neskôr aj opravil. Smotánku však v každom prípade poriadne strápnil, keďže tieto mená odzneli v jej finálnej verzii a dostupná na internete je dodnes. Pravé mená, samozrejme, neuviedol, isté je len to, že o rodine Gécových nemôže byť reč, čo sa v Markíze dozvedeli až štyri dni po odvysielaní relácie...

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu