Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dramatické natáčanie markizáckeho seriálu: Maštalír nechcel dabléra, spadol zo strechy!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (4)
Tomáš Maštalír (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie každý slovenský herec dokáže nabrať odvahu, aby počas nakrúcania riskantnejších scén nevyužil dabléra. Toho počas nakrúcania seriálu Pán profesor Markíza núkala aj Tomášovi Maštalírovi (42). Ten ho však odmietol a pozrite, ako sa zrútil zo strechy!

Odvaha Maštalírovi nechýba a evidentne si rád dopraje aj trošku adrenalínu. Len tak sa dá vysvetliť, že herec odmietol kaskadéra, ktorý by scénu na streche nakrútil namiesto neho. Pán profesor si najbližšie "skočí" zo šiesteho poschodia gymnázia a hoci by podobne dramatickú časť seriálu bežný herec neriskol, Tomáš si to vyskúšal.

Galéria: Tomáš Maštalír
Samozrejme, nešlo to len tak a jeho pád musel byť dobre pripravený, aby bol čo najbezpečnejší. Ako uvádza portál markiza.sk, Maštalír musel najskôr absolvovať tréningy, hoci v skutočnosti sa na zem zrútil "len" z dvoch metrov a pristál v kartónových škatuliach. Scéna sa nakrúcala dvakrát a v poriadnej zime. 

Tomáš Maštalír nakrútil pád zo strechy bez dabléra.
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Maštalír nakrútil pád zo strechy bez dabléra.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Herec skončil v kartónových škatuliach.
Zobraziť galériu (4)
Herec skončil v kartónových škatuliach.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Tomáš absolvoval kaskadérsky výcvik a tréningy pred nakrúcaním, aby zvládol scény sám. Trénoval skok z okna, kde sa skáče do prázdna a skákanie v popruhoch na trampolíne do sedemmetrovej výšky. Tomáš odmietol dabléra, ktorý však bol nachystaný pre prípad, že by sa skomplikovalo nakrúcanie. Všetky scény zvládol sám a s plným nasadením, povedala pre spomínaný portál PR manažérka seriálu Pán profesor” Andrea Macáková. Nuž, klobúk dole za odvahu!

Viac o téme: Tomáš MaštalírPán profesor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu