Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Malá Laura z Búrlivého vína opäť na obrazovkách: Už nie je malé dievčatko... Horúce bozkávačky pred kamerou!

Malá Laura z Búrlivého vína opäť na obrazovkách! Zobraziť galériu (5)
Malá Laura z Búrlivého vína opäť na obrazovkách!

BRATISLAVA - Seriál Búrlivé víno patril svojho času k najpopulárnejším markizáckym formátom. Na obrazovky prišiel ešte v roku 2013, na sklamanie mnohých fanúšikov skončil štyri roky potom. Aktuálne žne v televízii úspech nový seriál. Reč je o Pánovi profesorovi, kde sa objavila aj mladučká Laura Hritzová, ktorá v Búrlivom víne stvárňovala rovnomennú postavu. Aha, ako vyrástla!

Talentovaná blondínka sa objavila v aktuálnej časti Pána profesora a mnohí sa nestíhali čudovať, ako to malé dievčatko vyrástlo. Zo seriálovej dcérenky je dnes dospelá kočka, ktorá už môže stvárňovať oveľa vyspelejšie postavy ako kedysi. V tomto prípade si zahrala študentku gymnázia, jej linka sa točila okolo zakázaného vzťahu s Adamom, úhlavným nepriateľom svojho brata. 

Galéria: Laura Hritzová kedysi a dnes
Takto Laura vyzerala v čase, keď začínala v Búrlivom víne.
Zobraziť galériu (5)
Takto Laura vyzerala v čase, keď začínala v Búrlivom víne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V tomto prípade už teda, samozrejme, nejde o žiadne nevinné flirtíky. Keďže v scenári išlo o vzťah dvoch relatívne dospelých študentov, nechýbali ani odvážnejšie scény. So svojím kolegom si teda Laura pred kamerou vymieňala horúce bozky, a to rovno niekoľkokrát. Nezdalo sa však, že by s tým herečka mala akýkoľvek problém a scény zvládla ako absolútny profesionál. 

Laura si zahrala v seriáli Pán profesor.
Zobraziť galériu (5)
Laura si zahrala v seriáli Pán profesor.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Malá Laura z Búrlivého
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Okrem toho, bez debaty vyrástla do krásy. V porovnaní s časom, kedy začínala v Búrlivom víne, má už ženské črty aj krivky, oveľa prepracovanejší prejav a je jasné, že o tejto mladej dáme toho budeme ešte veľa počuť! Snáď jej teda dá Markíza aj ďalšiu príležitosť, aby svoj talent mohla rozvinúť naplno. 

Viac o téme: Búrlivé vínoLaura Hritzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu