Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Oteckov v radostnom očakávaní? S kolegom vraj čaká dieťa!

Anička Rakovská a Robo Jakab majú byť v radostnom očakávaní. Zobraziť galériu (6)
Anička Rakovská a Robo Jakab majú byť v radostnom očakávaní. (Zdroj: Instagram RJ)

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise neutícha. Na verejnosť sa totiž dostala informácia, že herec Robo Jakab (43) a jeho manželka Anička (26), ktorá v markizáckych Oteckoch stvárňuje učiteľku Alicu, sú v radostnom očakávaní!

Informáciu priniesol denník Nový čas„Anička by mala byť v radostnom očakávaní,“ tvrdí ich zdroj. Pravdou je, že dvojica na počatí potomka pracovala. Ešte minulý rok to Jakab prezradil moderátorke Erike Barkolovej v Top Star magazíne. Dvojica totiž v tom čase bola na dovolenke v Brazílii a keď sa ich jojkárka opýtala, či sa odtiaľ náhodou nevrátili traja, jeho odpoveď bola jasná.

Galéria: Robo Jakab a Anička Rakovská

„Dúfam, že áno. Ale budem sa asi cítiť smiešne, keď budem kočíkovať,“ povedal vtedy veľavravne Jakab. Či je to tentokrát pravda, vie len dvojica, no je jasné, že prírastok do rodiny by s láskou prijali. Otázkou však je, či aj toto, podobne ako pred dvomi rokmi svoju svadbu, nebudú držať do poslednej možnej chvíle v tajnosti. 


Markizák sa oženil s o 16 rokov mladšou: Tajná MEGA svadba!


Keď sa totiž dvojica v auguste 2018 brala, na verejnosť sa informácia dostala, až keď bolo po všetkom. Svoje fotky z obrazu zverejnili až niekoľko týždňov po veselici na sociálnej sieti. 

Viac o téme: Robo JakabOteckoviaAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu