Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nenávisť kvôli láske ku kolegyni: Táto herečka rozdelila Kemku a Jakaba!

Juraj Kemka Zobraziť galériu (6)
Juraj Kemka (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herec Juraj Kemka (44) je už roky ženatý s Adrianou, ktorá nie je z umeleckej brandže. Predtým však randil aj s herečkami. Napríklad s Ankou Šiškovou alebo Slávkou Halčákovou, ktorá sa stala kameňom úrazu v jeho vzťahu s Robom Jakabom.

Juraj Kemka sa narodil 23. augusta 1975. Na VŠMU vytvoril partiu s Mariánom Miezgom, Lukášom Latinákom, Vladom Kobielskym a Robom Jakabom. So svojím absolventským predstavením Na koho to slovo padne už precestovali nielen Slovensko a Česko, ale hrali ho aj v Austrálii, Kanade, USA či Francúzsku. Minulý rok už oslávili jeho 20. výročie. 

Okrem toho sa bývalí spolužiaci v rôznej zostave často stretávajú aj pri televíznej práci. Účinkovali spolu v Partičke, Vo štvorici po Slovensku, Kukátku. V šou Dobre vedieť pôsobí Juraj Kemka s Vladom Kobielskym, no predtým bol jeho protihráčom Robo Jakab. 

Marián Miezga, Robo Jakab a Juraj Kemka s Adym Hajdu
Zobraziť galériu (6)
Marián Miezga, Robo Jakab a Juraj Kemka s Adym Hajdu  (Zdroj: TASR)

Práve s ním boli ich vzájomné vzťahy kedysi počas školy trochu napäté. A za všetkým hľadaj ženu. Išlo o Slávku Halčákovú. „Bolo to celé dosť zábavné. Slávka k nám prepadla do ročníka a všetci z nej boli hotoví. Ale ona si vybrala mňa,” prezradil Juraj v minulosti pre zenskyweb.sk.

Zálusk mal na spolužiačku aj Jakab, a tak sa s Kemkom prestal baviť. „Mám v živej pamäti, ako sme spolu stáli na zastávke a čakali na autobus v Mlynskej doline. On nastúpil prednými dverami, ja zadnými,“ zaspomínal si herec, ktorému ale vzťah s Halčákovou nevydržal.

Juraj Kemka a Anna Šišková sa spolu stretli na divadelných doskách napríklad aj v roku 2015.
Zobraziť galériu (6)
Juraj Kemka a Anna Šišková sa spolu stretli na divadelných doskách napríklad aj v roku 2015.  (Zdroj: TASR)

Jeho najprepieranejšou partnerkou bola bezpochyby o 15 rokov staršia Anka Šišková, ktorá sa kvôli nemu rozviedla s režisérom Jurajom Nvotom. Tento vzťah však tiež nebol ten pravý. 

Nakoniec Juraj stretol Adrianu, ktorá pracuje v IT oblasti. Keď sa dali dokopy, mal 32 rokov a ona o tri menej. Po roku a pol si povedali áno v bratislavskom Modrom kostolíku. Dnes majú spolu dve deti. 

Adriana a Juraj Kemkovci
Zobraziť galériu (6)
Adriana a Juraj Kemkovci  (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Juraj Kemka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu