Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká spevácka šou oprášila starého moderátora: Po 2 rokoch sa na obrazovky vracia Pyco!

Martin Pyco Rausch ohlásil návrat do televízie. Zobraziť galériu (4)
Martin Pyco Rausch ohlásil návrat do televízie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - Len v auguste sa lúčil s televíznymi fanúšikmi, no sľúbil, že s moderovaním úplne neskončil. Teraz majú jeho priaznivci dôvod na radosť. Martin "Pyco" Rausch sa vracia a na obrazovkách sa objaví už budúci mesiac!

Pauzu ohlasoval už počas 4. série markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome a v 5. sérii sa už neobjavil. Pyco naplno prepadol vareniu a svojmu chutnému instagramu, sľúbil však, že s moderovaním nekončí úplne. A ako teraz vysvitlo, s pauzou je koniec. „Po dvoch rokoch opäť aj pred televíznou kamerou! Snáď som to nezabudol...” napísal stručne na sociálnej sieti. Ostrieľaný moderátor bude tvárou úplne novej speváckej šou. Markízu, kde v posledných rokoch pôsobil, však teraz vymenil za JOJku.

Galéria: Začína nová spevácka šou Zlatá maska

Práve táto televízia v spolupráci s českou Primou rozbieha úplne novú súťaž Zlatá maska, ktorá vznikla podľa predlohy zahraničnej šou The masked singer. Na obrazovky sa dostane už v druhej polovici marca. Podobne ako v Tvári, aj v tejto šou pôjde o spev zamaskovaných celebrít či napríklad športovcov. Súčasťou bude aj tím známych tvárí, ktorých úlohou bude uhádnuť, kto sa pod maskou skrýva. V pozícii hádačov sa objavia napríklad Jiřina Bohdalová, Andrea Verešová, Michal Hudák alebo Jakub Prachař.

Martin Pyco Rausch sa po dvoch rokoch vráti na obrazovky.
Zobraziť galériu (4)
Martin Pyco Rausch sa po dvoch rokoch vráti na obrazovky.  (Zdroj: Instagram MR)

Núdza nebude ani o poriadne uletené masky, ako napríklad jednorožec, buldoček, bubák či zmrzlina. Lokálna verzia šou beží aj v Maďarsku, kde sa po prvých dvoch epizódach teší obrovskej sledovanosti. A práve štúdio v Budapešti na nakrúcanie využíva aj tým slovensko-českej verzie. Dôvodom je absolútne utajenie identity celebrít, ktoré sa pod maskami skrývajú.

Fanúšikovia majú z návratu obľúbeného Martina Pyca Rauscha veľkú radosť.
Zobraziť galériu (4)
Fanúšikovia majú z návratu obľúbeného Martina Pyca Rauscha veľkú radosť.  (Zdroj: Instagram P.)

Pyco tak teraz kvôli novému džobu pravidelne cestuje k našim južným susedom. Sympaťákovi však údajne ponuka prišla, ako sa vraví, do rany. „Pred dvomi rokmi som sa rozhodol venovať predovšetkým vareniu a výrobe video receptov pre svoje sociálne siete, čo naďalej platí a je súčasťou môjho dlhodobého plánu. Ponuka na túto novú a sviežu show prišla akoby v správnom čase a pri správnom rozpoložení, takže som sa ňou začal celkom Aktívne zaoberať a samozrejme pozrel som si hneď niekoľko verzii tejto šou z celého sveta. A veľmi ma to zaujalo. Všetko sa to udialo v čase keď som mal aj voľnejší režim, nemal som žiadne televízne záväzky a zároveň prišla po čase aj chuť opäť postaviť sa na chvíľu pred kameru."

Uvidíme, aký úspech nakoniec zožne šou u nás.

Viac o téme: Martin Pyco RauschZlatá maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu