Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Knechtovej tehotenstvo bolo falošné: Všetkých oklamala a... Katka, čo to trepeš?!

Knechtová všetkých oklamala! Zobraziť galériu (4)
Knechtová všetkých oklamala! (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Len v utorok večer sa na Instagrame objavila fotografia Katky Knechtovej (38), ktorá poplietla hlavu absolútne všetkým. Podľa záberu, kde si speváčka držala poriadne vypuklé bruško, všetko nasvedčovalo tomu, že sa jej pred štyridsiatkou podaril malý zázrak a napokon sa naozaj stane mamou. Pravdou je ale úplný opak a hudobníčka všetkých oklamala.

Katarína k fotke pripísala iba jednoduché „takí sme," a pod fotkou sa okamžite začalo kopiť množstvo nadšených gratulácií. Z jej novinky sa tešili známe tváre ako Karin Haydu, Zuzana Vačková, Miro Žbirka, Kvetka Horváthová či Zlatica Puškárová. Všetci boli v obrovskom šoku, Katke poslali kvantum úprimných blahoželaní a tešili sa, že tmavovláske sa nakoniec predsa len zadarilo. 

Galéria: Katka Knechtová
Lenže všetko je inak. Večer nato vyšlo najavo, že Katka si touto nepochopiteľnou formou chcela urobiť len PR k novému singlu. Ba čo viac, na Instagrame aktuálne tvrdí, že jej ani vo sne nenapadlo, čo jeden záber spustí. Zrejme si teda takmer 24 hodín neuvedomovala, že viac ako 400 komentárov na Instagrame neobsahuje recepty starej matere, ale gratulácie k tehotenstvu. 

A to stále nie je všetko. V poste, kde akože všetko uviedla na pravú mieru, sa vyjadrila aj k tomu, že správu, logicky, prebrali aj české a slovenské médiá. Mimo desiatok iných napríklad aj Markíza, jej niekdajší zamestnávateľ, kde naleteli tiež. „Do hodiny to vyhodili mnohé slovenské a české médiá ako tutovku bez toho, aby si to niekto overil," napísala speváčka, čo je naozaj bohapustá lož. My sme ju totiž oslovili bezprostredne po tom, čo príspevok zverejnila, odpoveď však neprišla. Mnohí sa pokúšali dohodnúť aj s jej manažérkou Sandrou, ktorá nechcela nič prezradiť, čo je v praxi pri takejto novinke úplne bežné. 

Keď už nič iné, ukázala aspoň toľko charakteru, že sa nepriamo ospravedlnila tým, ktorí naleteli. „Mrzí ma to len kvôli ľuďom, ktorí mi to priali a tešili sa, ale aj kvôli tým, ktorí mi to neprajú a vlastne mi neprajú nič," vyjadrila sa a dodala že dieťa síce naoza nečaká, no zato čaká na tri dôležité veci, medzi nimi, samozrejme, aj takto "šikovne" odpromovaný singel Takí sme. Nuž, a potom, že ľudia už nevedia rozoznať, čo je PR a čo skutočnosť. Takže ak sa najbližšie Katka objaví vo svadobných šatách, pozor. Možno len nakrúca videoklip!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evanjelium podla Jana: Blahoslaveni ti, co nevideli, a uverili...” ...Ani vo sne by mi nenapadlo, ze vyhodim foto a spusti sa lavina, vlastne sialenstvo... A najvtipnejsie na tom je, ze do hodiny to vyhodili mnohe slovenske a ceske media ako tutovku, bez toho, aby si to niekto vobec overil. Mrzi ma to len kvoli ludom, ktori mi to priali a tesili sa, ale aj kvoli tym, ktori mi to nepraju a vlastne mi nepraju nic. Chcem touto skusenostou poukazat na jednu velmi dolezitu vec. Vsetci sa stavame povrchnymi, nejdeme do hlbky, konzumujeme, sudime...Nevieme sa zorientovat, nevieme spravne zadefinovat, co je pravda a co je len manipulacia...Nevieme, comu verit. Takze☝️: Dieta necakam. Cakam ale na 3 dolezite veci, ktore sa ma v najblizsej dobe bytostne tykaju a verim, ze toho budete vsetci sucastou. Prva su volby. Potrebujeme zmenu. Vsetci. Co postrada vyvoj, odumiera. Nedovolte, aby sme postupne odumierali spolu so...Nezasluzime si to!!! Druha je moj novy singel #takisme - duet s uzasnym muzikantom a tretia je moj novy album‼️, v ktorom odhalim dalsie dolezite posolstvo pre nas vsetkych, pre tuto krajinu. A na zaver moje vlastne evanjelium : dakujem vsetkym, co neverili, ale pochopili....Stale vasa KK.

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial),

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu