Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Knechtovej exzajačik: Ona oznámila tehotenstvo, on sa pochválil novou frajerkou!

Petr Borkovec sa pochválil novou frajerkou! Zobraziť galériu (7)
Petr Borkovec sa pochválil novou frajerkou! (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Včera celé Slovensko a zrejme aj Česko poriadne šokovala speváčka a niekdajšia porotkyňa Superstar Katarína Knechtová (38), keď sa pochválila fotkou, na ktorej sa jej črtá tehotenské bruško. Presne v ten istý deň sa novinkou pochválil aj jej bývalý partner Petr Borkovec (20). Zdá sa, že sa na neho usmialo šťastie a po všetkých problémoch našiel spriaznenú dušu!

V utorok večer sa Katka Knechtová pochválila záberom, na ktorom sa drží za brucho a pridala len jednoduchý popis #takisme. Okamžite sa roztrhlo vrece s gratuláciami k budúcej role mamy. Rodáčka z Prešova tým všetkých poriadne šokovala, keďže nikto ani netušil, že by mala mať partnera.

Katarína Knechtová pridala v utorok záhadný záber s bruškom.
Zobraziť galériu (7)
Katarína Knechtová pridala v utorok záhadný záber s bruškom.  (Zdroj: Instagram K.K.)

S novinkou nezaháľal ani jej exzajačik. Medzi ňou a Petrom Borkovcom preskočila iskra, keď porotcovala v Superstar a on sa prebojoval do finálovej desiatky. Ich vzťah mal vzostupy aj pády, no nakoniec šli od seba a mladý Čech si dokonca neskôr našiel frajerku Máriu, ktorá nápadne pripomínala svojím zjavom práve Knechtovú.

Láska medzi Petrom a Máriou sa však očividne skončila. Spevák si prešiel náročným obdobím, keď skončil dokonca na liečení, pretože si ľúbil vypiť. Prednedávnom sa vrátil opäť do bežného života a našiel svoje šťastie. Po jeho boku momentálne stojí sympatická Zuzana. Spoločné zamilované zábery zdieľa Petr na sociálnej sieti Instagram, kde si dvojica už vyznáva lásku.

Petr Borkovec sa pochválil novou frajerkou Zuzanou.
Zobraziť galériu (7)
Petr Borkovec sa pochválil novou frajerkou Zuzanou.  (Zdroj: Instagram P.B.)

Viac o téme: Katarína KnechtováPetr Borkovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu