Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna Slovenka vzťah so zajačikom trpko oľutovala: Och, ten jej narobil hanbu!

Katka Knechtová Zobraziť galériu (6)
Katka Knechtová (Zdroj: Jan Zemiar)

PREŠOV - Na toto obdobie nemá najkrajšie spomienky! Dnešná oslávenkyňa - Katka Knechtová, ktorá slávi 40. narodeniny, patrí medzi najúspešnejšie slovenské speváčky. Čo sa však súkromia týka, to si prísne stráži. Po nepríjemnej skúsenosti s o 20 rokov mladším frajerom sa jej nemožno čudovať...

Katarína Knechtová sa narodila 14. marca 1981 v Prešove. Ako školáčka navštevovala ľudovú školu umenia, kde sa naučila hrať na klavír. Sama sa naučila hrať na gitare, ovláda aj hru na bicie. 

Svoju spevácku kariéru odštartovala v súbore Prešovčatá. Do roku 1997 pôsobila ako vokalistka v kapele IMT Smile. Jej kroky smerovali do formácie Peha, z ktorej v roku 2008 odišla a dala sa na sólovú dráhu. 

Galéria: Katarína Knechtová a jej premeny

Brunetka je nielen speváčkou a hudobníčkou, ale aj textárkou a skladateľkou. Na konte má viacero ocenení a v roku 2018 sa predviedla ako porotkyňa v speváckej šou SuperStar. A práve v spomínanej šou došlo k stretnutiu, ktoré Katka nepochybne ľutuje. Dala sa totiž dokopy s o 20 rokov mladším súťažiacim Petrom Borkovcom. 

Katarína Knechtová počas vzťahu s Petrom Borkovcom.
Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová počas vzťahu s Petrom Borkovcom.  (Zdroj: Instagram)

Šokujúce a vulgárne vyjadrenia mladíkovej matky boli len začiatkom veľkej hanby. Borkovec mal totiž problém s alkoholom i zákonom. Speváčke vraj dokonca ukradol šperky a hotovosť, pričom údajne išlo o nemalú čiastku. 

Katka dala problémovému mladíkovi definitívne kopačky koncom roka 2018. „Od všetkého, čo napáchal Petr Borkovec, sa dištancujem. Nechcem, aby moje meno bolo s ním spojované. Urobila som hrubú čiaru a k ničomu sa už nebudem vyjadrovať, ani to komentovať," uviedla na margo vzťahu s bývalým superstaristom Knechtová, ktorá si po tejto príšernej skúsenosti svoje súkromie úzkostlivo stráži.

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu