Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský šok: Katarína Knechtová je TEHOTNÁ... Toto sa kedy stalo?!

Katarína Knechtová je TEHOTNÁ Zobraziť galériu (4)
Katarína Knechtová je TEHOTNÁ (Zdroj: Instagram K.K., )

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje! Po tom, čo sa svojím tehotenstvom o obrovské prekvapenie postarala moderátorka Erika Judínyová (49), máme tu ďalšiu celebritnú mamičku, ktorá radostnou novinkou spôsobila obrovský rozruch. Očakávanie bábätka oznámila speváčka Katka Knechtová (38)!

Katka teda rozhodne vie, ako prekvapiť! V poslednej sérii SuperStar sa jej meno skloňovalo kvôli vzťahu s mladučkým Petrom Borkovcom, románik však dlho nevydržal a zdalo sa, že speváčka je šťastne slobodná. Opak je však pravdou. Aktuálne na svojom Instagrame doslova šokovala, keď naň pridala fotku s tehotenským bruškom.

Galéria: Katka Knechtová


 „Takí sme," napísala stručne k záberu, z ktorého je zjavné, že brunetka už je v pokročilom štádiu očakávania a rozhodne nejde len o prvé týždne. Kto je pyšným tatkom jej budúceho potomka, sa síce zatiaľ nevie, je však možné, že identitou svojho vyvoleného sa pochváli už onedlho.

Budúcu mamičku sme v tejto súvislosti aj oslovili, na našu správu však zatiaľ neodpovedala. Katke srdečne gratulujeme a jej aj bábätku prajeme veľa zdravia!

Katka Knechtová je tehotná.
Zobraziť galériu (4)
Katka Knechtová je tehotná.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu