Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adela a Viktor Vinczeovci po problémoch s počatím: Prvý krok k adopcii?

Budú z manželov čoskoro rodičia? Zobraziť galériu (4)
Budú z manželov čoskoro rodičia? (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Manželia Adela (39) a Viktor (29) Vinczeovci sa s otázkou o deťoch stretávajú už od času, kedy sa na Valentína 2017 zasnúbili v priamom televíznom prenose. Po troch rokoch snaženia sa teraz, zdá sa, odhodlali k odvážnemu kroku.

Vzťah Adely a Viktora v roku 2017 nabral skutočne na obrátkach. Na Valentína Viktor všetkých šokoval, keď v markizáckom Teleráne pred ostrieľanou moderátorkou pokľakol priamo pred kamerami. Ešte v to leto si dvojica povedala spoločné áno a už v tom čase všetkých zaujímala otázka, či plánujú i spoločného potomka a na pretras sa dostala aj téma osvojenia si dieťatka.

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci tvoria krásny pár

Podľa zdroja denníka Plus jeden deň mala dvojica len pred pár dňami žiadosť o adopciu skutočne podať. Moderátorka to však odmieta: „Téma adopcie sa k nám viaže už dlhodobo. Médiá ju s nami spájajú dlhšie a my férovo odpovedáme, že to nie je uzatvorená otázka. No je to veľmi vážne rozhodnutie a to sme neurobili. Vnímame však, že máme zázemie, ktoré by sme teoreticky vedeli poskytnúť nejakej detskej bytosti. No takéto rozhodnutie by si vyžadovalo veľa odvahy a odhodlania.”

Rozhodli sa Adela a Viktor Vinczeovci pre adopciu?
Zobraziť galériu (4)
Rozhodli sa Adela a Viktor Vinczeovci pre adopciu?  (Zdroj: Jan Zemiar)

Adela aj Viktor sú známi svojou otvorenou komunikáciou, netaja sa ani tým, že splodiť dieťa prirodzenou cestou nie je v ich prípade vôbec jednoduché. Sympatický redaktor totiž už dávnejšie priznal, že kvôli zlej kvalite spermií je jeho sen o otcovstve veľmi otázny. Odvtedy sa dvojica potomka nedočkala a vyzerá to tak, že otázka adopcie sa zdá byť stále aktuálnejšia.

Adela a Viktor Vinczeovci túžia po dieťati.
Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor Vinczeovci túžia po dieťati.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Adela sa však k tomu, či toto dôležité rozhodnutie konečne spravili, veľmi vyjadrovať nechcela. „Chápem váš záujem o tému, ale nemáme k tomu naozaj viac čo dodať. Múti sa znova tá istá voda dookola,” uzavrela blondínka. Nie je tajomstvom, že proces osvojenia si dieťaťa je zdĺhavý a môže trvať niekoľko rokov. V prípade, že sa dvojica skutočne rozhodla vydať touto cestou, budú sa musieť obaja obrniť poriadnou dávkou trpezlivosti.

Viac o téme: Viktor VinczeAdeal Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu