Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor Marcel Forgáč dostal STOPku: Ťažkosti s dýchaním... Rádio už má náhradu!

Moderátor zostal v rámci prevencie doma. Zobraziť galériu (4)
Moderátor zostal v rámci prevencie doma. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Známy slovenský moderátor a rádiový spíker Marcel Forgáč (48) to momentálne nemá vôbec ľahké. Trápia ho totiž nepríjemné zdravotné problémy, kvôli ktorým bol najnovšie nútený opustiť svoju stoličku v štúdiu. V rádiu ho museli nahradiť!

Fanúšikovia jedného zo slovenských rádií dnes zostali poriadne prekvapení. Zo štúdia sa im totiž neprihovárala zvyčajná dvojica Junior a Marcel, ktorí už tradične zobúdzajú krajinu svojim ranným vysielaním. Marcela Forgáča totiž aktuálne zdravotné ťažkosti zo šou vyradili. Stalo sa tak i v súvislosti s rozmáhajúcim sa koronavírusom, ktorý je pre ľudí so zníženou imunitou obzvlášť nebezpečný.

Marcela Forgáča kvôli alergii trápia ťažkosti s dýchaním.
Zobraziť galériu (4)
Marcela Forgáča kvôli alergii trápia ťažkosti s dýchaním.  (Zdroj: Instagram M.F.)

„V prvom rade, Marcel je v poriadku. Keďže je však obdobie nie práve priateľské k alergikom, nedýcha sa mu najlepšie. A my ho nechceme vystavovať ďalšiemu riziku. Preto sme sa dohodli, že zostane doma,” oznámilo rádio prostredníctvom svojho facebookového profilu po odvysielaní šou, aby upokojilo fanúšikov, ktorí si o moderátora začali robiť starosti.

V rádiu dnes Junior moderoval netradične s Adelou Vinczeovou.
Zobraziť galériu (4)
V rádiu dnes Junior moderoval netradične s Adelou Vinczeovou.  (Zdroj: Facebook J.M )

Milan Zimnýkoval (42) alias Junior však za mikrofónom nezostal sám. Garde mu v nasledujúce dni bude robiť obľúbená Adela Vinczeová (39), ktorá prijala ponuku na Marcelov záskok. „Čo nás teší, je podpora od tejto skvelej dámy, ktorá sa dnes ráno zjavila a najbližšie obdobie sa aj zjavovať bude. Nikam neodchádzame. Sme tu s vami, pre vás a spolu to zvládneme,” uistili poslucháčov.

Marcela Forgáča dočasne vo vysielaní nahradila Adela Vinczeová.
Zobraziť galériu (4)
Marcela Forgáča dočasne vo vysielaní nahradila Adela Vinczeová.  (Zdroj: Instagram M.F.)

Nečakaná zámena moderátorov sa stretla s vlnou nadšených reakcií od poslucháčov. „Konečne Adel je späť! Aspoň niečo pozitívne v týchto časoch.” „Marcel určite chýba, nech je rýchlo fit, ale Adel v Rannej šou po rokoch je super prekvapko,” jasajú fanúšikovia ranného vysielania. Kedy sa v ňom opäť ozve Marcelov hlas, nevedno. Každopádne želáme pevné zdravie!

Viac o téme: Marcel Forgáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu