Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maskovaný Viktor Vincze v MHD fanúšičke neušiel: Neuveriteľné... Podľa TOHTO ho spoznala!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA – Moderátor Viktor Vincze (29) je už dlhší čas známy svojím postojom k ekológii. Práve preto sa snaží prírodu a planétu chrániť a správať sa zodpovedne. Jedným z krokov, ktoré denne podniká, je aj využívanie verejnej dopravy namiesto auta. Predtým ho ľudia mohli spoznať ľahko, dnes sa však ukrýva za okuliarmi a rúškom. Ani to však jednej fanúšičke neprekážalo. Neuveríte, podľa čoho ho spoznala!

Sympatický markizák už dlho prezentuje na svojom instagramovom profile svoj postoj k prírode a ekológii. Snaží sa ísť verejnosti príkladom a ukazuje ľuďom, ako sa dá fungovať šetrnejšie k našej planéte. Aj preto Viktor Vincze nemá problém nasadnúť do mestskej hromadnej dopravy a nechať sa tak s kopou ďalších ľudí odviezť do práce. Kým predtým bolo úplne jednoduché rozoznať, o koho ide, teraz túto šancu koronavírus komplikuje.

Galéria: Viktor Vincze sa snaží žiť ekologicky
Aj moderátor sa totiž chráni a maskuje sa rúškom a slnečnými okuliarmi. Ani to však nezabránilo tomu, aby ho v autobuse identifikovala jedna z fanúšičiek. Je však bizarné, na základe čoho Viktora spoznala. „Slečna v električke sa ma práve spýtala, či si ma môže (z bezpečnej vzdialenosti) odfotiť. Pýtam sa jej, ako ma takto spoznala. "Hentakú ofinu nemá nikto na svete.",“ napísal na sociálnej sieti Vincze, kam pridal fotografiu, ako v danej chvíli vyzeral. Nuž, niekto má nezameniteľný nos, iný chôdzu a Viktor ofinu.

Viktora Vinczeho spoznala fanúšička podľa ofiny.
Zobraziť galériu (4)
Viktora Vinczeho spoznala fanúšička podľa ofiny.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu