Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásna správa Tomiho Kida: Po potrate dieťatka čakajú ďalšie, prezradili pohlavie!

Tomi Kid Kovács a jeho rodinka už netrpezlivo očakávajú ďalší prírastok. Zobraziť galériu (4)
Tomi Kid Kovács a jeho rodinka už netrpezlivo očakávajú ďalší prírastok. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Začiatkom roka 2019 prežívali Tomi Kid Kovács (42) a jeho manželka Dominika jedno z najťažších období vo svojich životoch. Blondínka, ktorá sa tešila, že sa stane dvojnásobnou mamičkou, spontánne potratila a prišla o vytúžené druhé dieťatko. Takmer rok nato však dvojica oznámila, že sa im opäť zadarilo!

„Pred rokom sme veľmi smútili, keď nám náš "anjelik" odišiel do nebíčka, ale určite to malo byť takto... Všetko sa pre niečo deje, všetko má svoj význam a po každej búrke vyjde slnko,” vyjadril sa Tomi ešte 30. decembra, keď spolu s manželkou oznámili jej ďalšie tehotenstvo. Dominika je aktuálne už naozaj poriadne zaguľatená a spoločne s rodinkou sa pripravujú na príchod ďalšieho člena.

Galéria: Dominika Kid Kovács s manželom Tomim Kidom

Krásna správa Tomiho Kida:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Aktuálne sa manželia so svojimi fanúšikmi podelili o ďalšiu krásnu správu a síce to, aké pohlavie bude mať ich vytúžené bábätko. „A kto tipoval, že budeme mať babu, tipoval nesprávne, pretože my budeme mať ďalšieho chlapa v rodine, na ktorého sa už veľmi tešíme,” napísala nastávajúca dvojnásobná mamina k fotografii modrého detského body, na čo Tomi ešte zareagoval otázkou, či budú mať v rodine ďalšieho boxeristu. Dvojici srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Tomi Kid Kovács
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu