Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká radosť v rodine Tomiho Kida: Jeho manželka PORODILA... Prvé FOTO bábätka!

Tomi Kid a jeho manželka Dominika sa tešia z tretieho potomka.
Tomi Kid a jeho manželka Dominika sa tešia z tretieho potomka. (Zdroj: Instagram D.K.)

GALANTA - Známy slovenský boxer Tomi Kid Kovács prežíva obrovskú radosť. Jeho milovaná manželka Dominika mu totiž dnes priviedla na svet ďalšieho potomka. Aj po tretíkrát je to syn. A šťastný otecko sa pochválil aj jeho prvými fotkami. Pozrite, aký je zlatý!

Tomi Kid Kovács sa dnes stal otcom ďalšieho dieťatka. Jeho manželka Dominika mu porodila ďalšieho syna, ktorému dali krásne meno Markus. Boxer sa radostnou novinkou pochválil na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil aj prvé fotky svojho malého chlapčeka. 

„Najviac! Moja kráľovná Dominika nám priviedla na svet ďalšieho princa, Markus, náš drobček (2750 g a 49 cm). Sme všetci veľmi šťastní,“ napísal šťastný otecko k spoločnej fotke s najmladším synčekom. Pre Tomiho a Dominiku malo ísť už o štvrtého potomka, v roku 2019 však o bábätko, ktoré čakali, náhle prišli.

V roku 2020 manželia oznámili, že sú opäť v radostnom očakávaní. Dominika vtedy synčekovi Kristiánovi porodila bračeka Dávida. No a dnes k nim pribudol malý Markus. Okrem nich má Tomi aj dve dospelé deti - dcéru Kláru a syna Tomáša. 

Viac o téme: Tomi Kid KovácsDominika Kovácsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu