Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragický posledný deň roka: Tehotná manželka Tomiho Kida náhle prišla o bábätko!

Tomi Kid Kovács sa s rodinkou tešil na príchod bábätka. Zobraziť galériu (4)
Tomi Kid Kovács sa s rodinkou tešil na príchod bábätka. (Zdroj: Facebook D.K.)

GALANTA - Začiatkom decembra sme na Topkách informovali, že známy slovenský boxer Tomi Kid Kovács sa čoskoro stane trojnásobným otcom. Jeho manželka, fitnesska Dominika Kovácsová, čakala ich druhé spoločné dieťatko. Pred koncom roka však prišla nečakaná rana - budúca mamička potratila!

Keď Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský na Štedrý deň oznámili, že čakajú dieťatko, vytešený Tomi Kid Kovács reagoval, že sa teší, že majú podobný termín pôrodu. No už o pár dní nastal v rodine známeho slovenského boxera obrovský smútok. Jeho manželka, fitnesska Dominika Kovácsová, v posledný deň roka nečakane potratila. 


Obrovská radosť niekdajšej hviezdy Markízy: Čakáme dieťa!


„My sme včera dostali veľmi tvrdú lekciu, ale verím, že všetko čo sa nám deje, sa nám deje pre niečo, máme sa niečo naučiť, máme niečo pochopiť a máme sa nikam posunúť. Čo to je, tak to teraz neviem, ale viem, že za nejaký čas pochopím a budem vedieť, čo nám tým ten tam hore chcel povedať,“ začala svoje smutné slová na Instagrame fitnesska.

„Celé tehotenstvo som mala úplne bezproblémové a takisto aj potrat prišiel spontánne a nečakane, cez víkend sme boli oddychovať, relaxovať a po návrate, v pondelok ráno, som mala bolesti v podbrušku s krvácaním a už som cítila, že sa niečo deje. Tak som išla na pohotovosť a lekár mi potvrdil, že som práve prekonala spontánny potrat. Asi to tak malo byť, niečo určite nebolo v poriadku a malo sa to tak stať,“ dodala zronená Dominika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Len toľko, že ten tam hore si nevyberá,kedy a komu dá úder a lekciu. Každému z nás dáva nejaké lekcie a každý 1 z nás má nejaké tie svoje problémy a trápenia ,ktorými si musí prejsť ( áno aj tí dokonalí ľudia, čo vyzerajú takí super šťastní na sociálnych sieťach) My sme včera dostali veľmi tvrdú lekciu ,ale verím, že všetko čo sa nám deje,sa nám deje pre niečo, máme sa niečo naučiť, máme niečo pochopiť a máme sa niekam posunúť. Čo to je ,tak to teraz neviem, ale viem, že za nejaký čas to pochopím a budem vedieť,čo nám tým ten tam hore chcel povedať. Celé tehotenstvo som mala úplne bezproblémové a takisto aj potrat prišiel spontánne a nečakane, cez víkend sme boli oddychovať, relaxovať a po návrate v pondelok ráno som mala bolesti v podbrušku s krvácaním a už som cítila, že sa niečo deje .Tak som išla na pohotovosť a lekár mi potvrdil ,že som práve prekonala spontánny potrat . Asi to tak malo byť, niečo určite nebolo v poriadku a malo sa to tak stať. A odkaz pre vás všetky, ktoré ste si tým tiež prešli, nie ste v tom samé, veľa z nás si tým prešlo, ale netreba sa k tomu stále vracať, asi to tak malo byť,príroda vie prečo to tak zariadila, treba ísť ďalej , nevzdávať sa ,veriť , že aj po tej najväčšej búrke výjde slniečko a zase nám rozsvieti tú našu cestičku Preto prijmite všetky lekcie , ktoré vám život dáva a zároveň si vážme všetky tie krásne chvíľe, ktoré máte. Určite zbytočne neplytvajte svojím časom a užívajte si každú krásnu chvíľu, pretože nikdy neviete do keby máte tú možnosť tu byť a užívať si tie banálne, ale zato krásne chvíľe strávené s tými ktorých veľmi milujeme. Dnes sme tu ,ale zajtra už nemusíme. Život je veľmi krehký, tak si ho naozaj treba vážiť a nebrať ho ako samozrejmosť a ešte 1 dôležitá vec,nikdy neodkladajte veci, ktoré túžite robiť na potom, pretože to ,,potom" nikdy nemusí prísť. Ja som vďačná za mojich 2 chlapcov, bez ktorých by som to nedala a ku ktorým si teraz idem ešte ľahnúť Prajem Vám všetkým Šťastný Nový rok #dominikakidkovacs #tomikidteam #kidovci #fitnessfam #fitfam

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kid Kovács (@dominikakidkovacs),

Viac o téme: Tomi Kid KovácsDominika Kovácsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu