Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomimu Kidovi chceli ukradnúť auto: Keď vystúpil, zlodej sa od strachu po...!

Tomi Kid Zobraziť galériu (4)
Tomi Kid (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúúú, tak ten to naozaj nevychytal! Tomi Kid (41) patrí medzi najuznávanejších boxerov na Slovensku a v našich končinách existuje len málokto, pre koho by jeho meno bolo neznámym pojmom. Hoci je športovec mimoriadne charizmatický, už na prvý pohľad z neho ide veľký rešpekt. A to si zjavne uvedomil aj zlodej, ktorý sa mu pokúsil ukradnúť auto...

Minulý týždeň Markíza spustila novú šou Klamal by som ti, ktorá zožala obrovský úspech. Známe tváre v nej rozprávajú viac či menej kuriózne historky zo života a úlohou ostatných je uhádnuť, či ide o pravdu alebo lož. Tento týždeň sa o jednu mimoriadne vtipnú (za predpokladu, že bude skutočná) podelil práve Tomi.

Ten tvrdil, že sa mu zlodej pokúsil ukradnúť auto, v ktorom sedel. „Vtedy som robil na kriminálnej polícii, mali sme takú operatívnu službu. Na jednom kúpalisku sa ukradli dve autá, ja som robil na úseku krádeží motorových vozidiel, povedal som si, že toto nie je možné, musím to vypátrať,“ povedal s tým, že na zlodeja niekoľko dní vyčkával.

Tomi Kid tvrdí, že keď zlodeja pristihol pri čine, od strachu pustil do nohavíc.
Zobraziť galériu (4)
Tomi Kid tvrdí, že keď zlodeja pristihol pri čine, od strachu pustil do nohavíc.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tomiho rozprávanie spôsobilo v štúdiu obrovské záchvaty smiechu.
Zobraziť galériu (4)
Tomiho rozprávanie spôsobilo v štúdiu obrovské záchvaty smiechu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Lúštil som krížovky, som pozrel von: A tento tu čo robí? Už mi vylomil zámok na dverách a dostal sa mi do auta,“ povedal Tomi s tým, že keď vystúpil a zlodej ho zbadal, od strachu okamžite pustil do nohavíc. Kurióznu story obohatil ďalšími mimoriadne vtipnými detailmi, ktoré skutočne stoja zato a vlastným ušiam nemohli uveriť ani prítomné celebrity. To, či hovoril boxer pravdu, sa dozviete už dnes večer na obrazovkách televízie Markíza!

Viac o téme: Klamal by som tiTomi Kid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu