Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pred rokom potratila, dnes sa opäť hrdí bruškom: Manželka Tomiho Kida čaká bábätko!

Manželka Tomiho Kida je opäť tehotná! Zobraziť galériu (3)
Manželka Tomiho Kida je opäť tehotná! (Zdroj: Facebook D.K.)

GALANTA - Presne pred rokom zasiahla rodinu Tomiho Kida (42) zdrvujúca správa. Jeho manželka Dominika v posledný deň v roku náhle prišla o bábätko. Dnes však majú obaja opäť dôvod na radosť.

Najprv obrovská radosť, potom smútok. Takto vyzeral záver minulého roka pre boxera Tomiho Kid Kovácsa a jeho manželku Dominiku. Tí oznámili, že sa ich rodinka rozrastie a termín pôrodu mali dokonca podobní ako ich priatelia Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovskí. Už v lete sa mali tešiť z bábätka, no osud to zariadil inak. Na sklonku roka prišli bolesti a krvácanie a Dominika, žiaľ, potratila.

Dominika Kovásc o bábätko v závere minulého roka náhle prišla.
Zobraziť galériu (3)
Dominika Kovásc o bábätko v závere minulého roka náhle prišla.  (Zdroj: Instagram D.K.)

Napriek veľkej strate sa však húževnatá fitnesska nevzdala a čo najskôr sa snažila vrátiť späť do normálneho života. Naďalej sa venovala cvičeniu, fanúšikom a rodine a na život sa pozerala s čo najväčším optimizmom. A vyplatilo sa. Uplynul presne rok a plavovláska sa opäť pochválila fotografiou spod vianočného stromčeka, na ktorej hrdo vystavuje tehotenské bruško.

Dnes sa Dominika Kovács opäť pýši zaguľateným bruškom.
Zobraziť galériu (3)
Dnes sa Dominika Kovács opäť pýši zaguľateným bruškom.  (Zdroj: Instagram)

„Krásne sviatky prajeme všetkým a ako som písala pred rokom, všetko sa pre niečo deje, všetko má svoj význam a po každej búrke výjde slnko a to každému z nás," pripísala k záberu fitnesska a ku koncu roka vyzýva i ostatných, aby sa svojich snov nevzdávali. „Tak preto robte veci najlepšie ako len viete, buďte pokorní, trpezliví, nikdy sa nevzdávajte a verte, že raz vám to vyjde. Život je ako bumerang, 'Čo dáš, to dostaneš'."

Budúcim rodičom držíme palce.

Viac o téme: Tomi Kid KovácsDominika Kovács
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu